Slayer Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Problem jest właśnie taki, że o ile jakość odtwarzanych plików jest jak najbardziej ok, to ich jakość brzmienia na standardowym ustawieniu parametrów muzyki jest żałosna :( Może ma ktoś możliwość podesłania mi na emaila ich? Byłbym BARDZO wdzięczny :oops: Slayer_997@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 hmmm fakt to by bylo calkiem ciekawe ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Wicie o co chodzi- Winamp, czy WMA 9.0 mają gotowe schematy dla Rock, Metal, Rap itp...... Tu też by sie przydało cos takiego :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 khem khemn - foobar... jakby to powiedziec - nie lubi sie z equalizerem - niektorzy uwazaja to za niepowazne traktowanie muzyki - to i ciezko to znalesc amatorm innego podejscia nikt nie blokuje drogi do wmp czy winampa3/5 sad but true Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 no tak ale jak nie jestem u siebie i slucham muzyki na "pierdziawkach" to jednak eq duzo daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 http://www.beingalink.de/files/Equalizer%20Presets.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Dzięki Paulo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 ...żebym wiedział, jak to odpalićpreferences-->dsp manager-->equalizer-->load preset Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Tak zrobiłem, tylko za 1 razem nie zaskoczyło O_o Ale z 2 już ok :) Jeszcze raz dzięki za zainteresowanie :) Z Punch & Sparkle.feq zdecydowanie można już posłuchać muzyki, ale schemat Death jest kompletnie sp..... :? ( zdecydowanie za dużo basów, aż burczy :|) Ale ostatecznie uniwersalny chyba jest Classic V.feq :) ...a do kawałków trochę gorszej jakości ( w szczególności polski Punk - wiadomo, za dobrego sprzetu to nie mieli :P) Loudness.feq 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 jutro zamieszcze na forum cos ciekawego, co z pewnoscia ucieszy uzytkownikow SBLive + Foobar2k :) a co do equalizera to nie polecam, jesli juz to w sterach sobie podbic sygnal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Ja też nie jestem za tym żeby używać equalizera w foobarze, do tego jest Winamp albo WMP. Foobar służy do słuchania "czystej muzyki", tylko się śmiałem jak włączyłem ustawienie "DEATH" i mi myszka sie na ekranie trzęsła (mam głośniki hi-fi pod biurkiem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...