Skocz do zawartości
Gość robot

duren 1.4 miuhb 50tydzien - asrock k7s8x r3

Rekomendowane odpowiedzi

Wysłany: 23 Lut, 2004 23:14 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

hi

ja tez mam durnia 1.4 , miuhb 50 tydzien , brazowy laminat . plyta asroka k7s8 r3 . nie ma on pinow w mostku l2 na wiezchu , musialem zeskrobac laminat , ale polaczenie olowkiem i tak nic nie daje , maluje i maluje tym olowkiem i nic (, trzeba jakas konkretne ilosc tego grafitu?? czy jak ??

aha na fsb 166 idzie bez podnoszenia napiecia , a na fsb 200 gdy daje na plyxciee +5% to wstaje , wchodzi do windowsa ale przy byle marku odrazu wywala .(pewnie gdyby dalo sie troche vcore podniesc to by poszedl stabilnaie) . Aha gdy mam zasilacz wlozony do kompa i prawie przylega on do coolera( whisperrock 4) mam temperatury o 10 stopniu wyzsze niz gdy go nie ma 40-50 taka roznica (mowie to o pelnum obciazeniu kompa) czy wygrzanie tego rpocka cos da zeby dzialal na tym fsb 200 stabilnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj byl 1400 MIUHB 347 i pieknie chodzil na 2100 (prime) bez podnoszenia vcore ale nie pomagalo zeskrobanie+olowkowanie oraz zeskrobanie+malowanie. Fakt ze mialem tylko taki wynalazek do naprawiania ogrzewania tylnej szyby samochodowej ale prad przewodzilo. Zostal durniem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kup pare ołowków i proboj!! mi tez nie chciało załapac a jak zmieniłem olowek to odrazu!!! i o dziwo ZADNYM innym niz ten którego mam nie chce sie athlonizowac:( dlatego ołowek trzymam w szafie pod kluczem bo drogiego takiego nie widziałem :wink: aha juz cos koło miesiaca mi leci na ołowko antek XP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiec jak to jest ????? da rade czy nie ????? jak nie to porazka po moj jest z 50 tygodnia .

jak jest na k7s8a r3 , jak ustawie fsb 190 i pamieci dam na auto , to beda chodzili na fsb 190 ? czy na 133 lub 200 bo tylko takie mozna ustawic tam oprocz wartosci auto ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...