Kosher Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Jutro jade z kumplem po plyte i procesor, mysle ze bedzie kupowal cos kolo AXP 1700+, pamiatki DDR333 juz ma i pozostaje tylko problem plyty. Co radzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Twój kumpel i nie polecałeś mu Pentiawki? Ja tam moim znajomym zawsze polecam AMD, chociaż i tak większoćś brała AMD ze względu na cenę, ale przynajmniej mogłem im doradzić względem wydajności/ opłącalnosci czy czegokolwiek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Bierz abita !!! mam go jest super!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Twój kumpel i nie polecałeś mu Pentiawki? Ja tam moim znajomym zawsze polecam AMD, chociaż i tak większoćś brała AMD ze względu na cenę, ale przynajmniej mogłem im doradzić względem wydajności/ opłącalnosci czy czegokolwiek... Mialem dopisac cos takiego: Lamy, gawedziarze i dzieci nie psujcie mi postu bo mi zalezy. Pomyslalem ze uda sie bez tego, jak widac pomylilem sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Bierz abita !!! mam go jest super!! Ma jakies minusy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Jak na razie nie ma zadnych minusow.A zareczam ci ze jest katowany non-stop,jak to kazda moja nowa plyta.Na polecanych na tym forum Nanya333 calkowicie stabilnie chodzi na szynie 176 bez podnoszenia napiecia dla pamieci i nienajgorszej przepustowosci(GoldMemory 959MB/s) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Znane sa jakies problemy z Thoroughbred'em? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Jakie minusy hmm dlamnie jeden: vcore tylko do 1.85v Płyta chodzi stabilnie ma duzo opcji i jest QL. Na www.twojepc.pl masz recenzje tej płyty. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...