CougaR2 Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Mam pytanko: czy różnią się czymś te dwa bloczki prócz topu i króćców? Tzn. czy podstawa jest taka sama? Bo na tym pierwszym jest jakaś zamazana plexa i nie widać spodu, a mam go do kupienia po okazyjnej cenie i nie wiem czy warto :?: http://img.allegro.pl/photos/oryginal/21/2158/215817/21581757 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 pierwszy jtest to CFD Wade i dno to jest kawalek miedzi a frezowana jest pleksa. a drugi jest to CFD Atria - ta konstrukcja jest wykorzystywana nawet na CPU w bloku Uziel i GPU w bloku Pawnee. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Zasadniczo róznią się wydajnością i skomplikowanością(istnieje w ogole takie slowo??) budowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Dzięki Niemiec. Już mam pełną jasność :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Cytat pierwszy jtest to CFD Wade i dno to jest kawalek miedzi a frezowana jest pleksa. a drugi jest to CFD Atria - ta konstrukcja jest wykorzystywana nawet na CPU w bloku Uziel i GPU w bloku Pawnee. Weland, nie atira, weland ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Cytat Cytat pierwszy jtest to CFD Wade i dno to jest kawalek miedzi a frezowana jest pleksa. a drugi jest to CFD Atria - ta konstrukcja jest wykorzystywana nawet na CPU w bloku Uziel i GPU w bloku Pawnee. Weland, nie atira, weland ;) u Mate jest to Atira :P ale przepraszam bardzo :) http://mcs.pc.pl/sklep.php?id=150 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...