swuj Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Niestety nie wiem co się stało ale komp gdy nacisnę przycisk power niby się włącza jednak monitor nie włącza się. Świeć się tylko lampka czuwania na monitorze. I tutaj zwracam się z prośbą do was o pomoc. Myślałem że to wina pamięć ram ponieważ ja wygrzewałem. Jednak gdy wyjąłem pamięć i włączyłem kompa to nawet żadnych pisków nie usłyszałem ( a wydaje mi się że powinien być ponieważ wyjąłem pamięć). Przed awarią też przywracałem BIOS do fabrycznych ustawień ponieważ pzretaktowałem pamięć (za pomocą zworek i baterii). Ps. Sory ale nie wiedziałem gdzie umieść ten post więc się znalazł tutaj ponieważ problemy zaczęły się od pamięć Z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Po raz kolejny. Reset cmos. Sprawdź k.graficzną. Sprawdź inną kość ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 :arrow: swuj - czytales regulamin!?! chyba nie! zmien tytul tego tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 swuj - po piersze zmień tytuł tematu (przycisk 'zmień' po prawej stronie) po drugie - poczytaj w dziale dla początkujących tematy "Dlaczego nie działa?" i podobne - może znajdziesz rozwiązanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swuj Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 czyli mam zrobić to http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8234 punkt 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...