lklukas Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Czy ta płyta czyta tepmeraturę z diody w procku czy z pod procka?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Z pod procka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FizbAn Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Może moje pytanie nie będzie na temat, ale nie chcę zakładać nowego tematu, a związane jest ono z NF7-M: lklukas, mógłbyś mi powiedzieć jakie jest maksymalne FSB możliwe do ustawienia w BIOS-ie? Będę również wdzięczny za informacje dotyczące zmian napięcia. Zamierzam kupić tę płytkę, ale chcę się najpierw trochę więcej o niej dowiedzieć niż to co jest napisane na www Abita 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 FizbAn - na początek proponuję ten topik - http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=30376 Parę dobrych godzin czytania ale dowiesz sie na pewno wiecej niz z www Abita. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FizbAn Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 FizbAn - na początek proponuję ten topik - http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=30376 Parę dobrych godzin czytania ale dowiesz sie na pewno wiecej niz z www Abita. No tak, ale czy wszystkie BIOS-y w serii NF7 są identyczne? NF7 i NF7-S v2.0 są na nForce2 Ultra, a NF7-M na zwykłym nForce2, dlatego pytam o te ustawienia. Wiadomo, że nForce2 nie ma oficjalnego wsparcia FSB200, ale nieoficjalnie obsłuży takie procki. Dlatego chcę się dowiedzieć, czy BIOS NF7-M ma możliwość ustawienia takiego FSB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lklukas Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Max FSB to 300Mhz!!! troszkę szkoda że spod procesora nie można tego jakoś przestawić??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...