bialyikar Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 jaka może być przyczyna nie działania mi większośći nowszych gier (w szczegulnośći tych na enginie Quake'a 3 -quake3, wolfenstain, medal of honor, startrek-ellite force, alicia... to gry które pamiętam. mam celka 366 podkręconego na 466, gforce2 mx400, 196 ram/133, win98. płyty nie pamietam, ale jest dosyć stara. można ją rozbudowac tylko do 500. kiedy miałem grafikę rive jedynkę, to wszystko działało dobre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Pewnie wina sterownikow. Zmien stery. A wogole jakie masz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyikar Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 hm :) jakie mam ?? na dzieńdziśiejszy wersji nie podam, ale co kilka dni mam inne. sprawdzam wszystkie jakie mi się nawiną pod "myszkę". wczoraj śćiągnołem jeszcze open_GL (ale chyba nie najnowsze) i nic. normalnie kiedy odpalam quaka3 wiesza mi się po pojawieniu się planszy z logiem ID coś tam (nie jestem pewien czy takie właśnie logo) samo logo mi się już nie pokazuje. po zainstalowaniu open_gl nawet ta plansza mi się nie pokazyje. zatrzymuje się na szarym ekranie w quaku. chociaż komp teorwtycznie mi sie nie wiesza teraz, bo myszka mi działa. ale nic po zatym. zara bede ściągał najnowsze open_gl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikan Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Witam Pytanie zasadnicze : Jakiej firmy masz kartę grafiki ? Ja mialem podobny problem z GF2MX400 firmy ENNYAH 3D .Pomogła dopiero wymiana karty :-( Pozdrowionka Ikan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyikar Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 qrcze :? nie pamiętam firmy... nie wiem czy to ma znaczenie, ale qmpel ma tą szma kartę, tej samej firmy i wszystko działa na moich sterach. z tym że on ma lepszego kompa (znaczy się o wiele nowszego). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 To wez jego karte do siebie i bedziesz juz wiedzial gdzie jest problem- proste. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...