Skocz do zawartości
ModdingKing

Project Toxic Revolution *56k warrning

Rekomendowane odpowiedzi

Dokladnie o tym pisalem- przeczytaj raz jeszcze moj powyzszy post. Ja go nie poganiam, tylko przestrzegam przed nadmiernym rozdumichiwaniem projektu przed jego zakonczeniem...

...a jak wiemy w tym Thorn jest (niestety) najlepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, a farba dalej w drodze?

Niestety obawiam się, że moje "przepowiednie" sie sprawdzają.....

Już 27 a Thorna jak nie było tak nie ma....

ludzie, spokojnie, dajcie mu czas, moze ma wazniejsze rzeczy niz modowanie. a poza tym, czekajcie cierpliwie az Thorn cos napisze.

jak chcecie sobie pogadac to na oslej sa tematy o piwie i spotkaniach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja wierze ze jak tylko Thorn znajdzie troche wolnego czasu, przyslą mu farbe to wroci i skonczy ten MOD....bo szkoda zostawiac tą prace ktorą do tej pory wykonal.........wiec dajcie mu troche czasu...nie kazdy ma tak dobrze ze siedzi caly dzien w domu przy kompie....inni chodza do szkoly, pracy, mają inne zajecia .....i kiedy przychodza do domu...marzą tylko o tym aby przyciąc komara.............wiec Thorn czekamy na efekty...Pozdro

PS. Pozatym gdyby Thorn zaprzestal prac nad tym modem.....to chyba przyszedl by do tego tematu i napisal nam dlaczego...jakie są tego powody.....ale skoro nic nie ma napisanego......to pewnie jest bardzo zajety

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie szkoda, że ucichło, bo pomysł nie najgorszy, wykonanie bardzo dobre, inwestycji od groma. Tylko ten szał pał i świst pi..d na początku był niepotrzebny, teraz by nikt nie marudził, że się wlecze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh wiedzialem ze tak bedzie Thorn mieszkasz w boleslawcu , Wroclawiu

jakby nie patrzec to farby mozna kupic nawet na badziewnych stacjach benzynowych - nawet Motipy - i nie rozumiem po co do budy Motipa stosowac nie dosc ze drogi to jeszcze nie zawsze rewelacyjna farba :? - chcesz miec dobre krycie ? - uzywaj Montany + Ultra Fatty CAP - znajdziesz je w skejtszopach w ogromnej ilosci odcieni i wyborem CAP'ow

nie - nie jestem sk8 - wiem po prostu z doswiadczenia w malowaniu bud - a mam ich za soba ponad 40

jeszcze zobaczycie moje ustrojstwo - bez szumu bez PODŻEKTSTARTET - po prostu jebneu posta i juz -

faaaaaaaaaaaaakk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To czy projekt upadł czy nadal jest ciągnięty może stwierdzić tylko Thorn.

Nie bronię Go- sam jestem na etapie -noname2- i wiem jak czaso i pracochłonne to zajęcie. Miałem już kilka chwil zwątpienia ale uparłem się i ciągnę to dalej.

Taki np "Gnome" (prawdopodobnie przekręciłem nazwę- wiadomo o co chodzi) powstaje już zdaje się ponad rok- przy nim te kilka miechów Thorna to pikuś :wink: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie - nie jestem sk8  - wiem po prostu z doswiadczenia w malowaniu bud - a mam ich za soba ponad 40

jeszcze zobaczycie moje ustrojstwo - bez szumu bez PODŻEKTSTARTET - po prostu jebneu posta i juz -  

faaaaaaaaaaaaakk

zgadza się Montana jest ok do malowania budy :> ,no i jeszcze fakt że najlepiej zrobić moda potem dać temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mod nie upadł i nie upadnie !

A co do reszty

- brak czasu nie mogę wygospodarować nawet kawałka po pierwsze praca zawodowa po drugie sesja :(

- tą farbę ciężko dostać bo podobno zakonczyli produkcje tego odcieniu i szukam go już nawet w innych miastach

- teraz na forum pokaże już finał prac więc dajcie trochę czasu mi aż się pozbieram i będzie czas na moda :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matko ale wy niecierpliwi i upierdliwi jesteście :? Nigdy moda nie robiliście? nie wiecie ile to pochłania roboty i czasu? Matko ludzie wyluzujcie lepiej sami zabierzcie sie do roboty, a nie popędzajcie innych.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tos trafil kula w plot :/ Ja w tej sesji mialem 5 egzaminow (na studiach dziennych, nie jakas parastudia typu wieczorowka itp.), do tego pracuje i zalatwialem sobie wyjazd na studia do Wiednia (masa papierkowej roboty).

"Dziwnym" trafem znajduje jeszcze czas na spotkania z dziewczyna, zajmowanie sie ogrodem w domu, chodzenie na silke i mase innych czynnosci, ktore mozna nazwac jako "wolny czas". Jesli ktos jest zorganizowany to zawsze znajdzie czas na hobby.

Co innego gdy wszystko zostawia sie na ostatnia chwile, a

lista "things 2 do" zacznie sie nawarstwiac...

Dla mnie thorn jest utalentowanym, moze i zapracowanym, ale przedewszystkim niesolidnym czlowiekiem.

Juz nie bede go poganial- czekam na efekt koncowy. Tak bedzie "zdrowiej".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh tylko kazdy zyje po swojemu edni wola tak ia inni inaczej - kazdy ma swoje zycie ;P

ale wiesz, niektorzy maja czas na wszystko i sie musza innych czepiac ;)

ja czekam cierpliwie na modzika i sam przy okazji modze at@atx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgoda, ale niech nikt nie rozpacza, ze ma sesje/ studiuje bo to smieszne...

Gdzie on lamentuje i ropacza? No bez przesady. Nie ma czasu = nic nie robi, proste. Studia i sesja są nieco ważniejsze niż modzik który sie robi dla przyjemności i można go zrobić potem. Ja swoją bude robiłem 0,5 roku no i co z tego?

Ogólnie modzik coraz bardziej mi sie podoba :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thorn sobie jaja z ludzi robi...kurcze chlopie badz troche choc powazny...jesli tak robisz tez w swojej pracy, w zyciu itd. no to gratuluje....rozumiem ze mod sie robi dlugo, ale wlasnie: ROBI...a nie lezy odlogiem...plany wielkie, a jak przychodzi do realizacji to [gluteus maximus]...moze nasze wnuki sie doczekaja jakichs kolejnych fotek...nie wiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...