Skocz do zawartości
ModdingKing

Project Toxic Revolution *56k warrning

Rekomendowane odpowiedzi

haha nienajezdzajcie na mnie :)

gafe strzelilem bo juz sami wiecie nie chce mi sie czytac wszystiego bo sami wiecie jakie to bzdury wszyscy gadali 70 % dochodzen" skonczy nie skonczy " dlatego przeczytalem ze 3 ostatnie i sie nie skapowalem ze juz sprzedal bude , niedawno wrocilem z wakacji i nie jestem na biezaco a nadzieje mialem ze skonczy :oops: nie bijcie niedoinformowanego

szkoda ze nastepny jego projekt upadl , ale wiem napewno jedna rzecz napewno nie bedzie juz robil moda " na forum" :) nabiazaca relacjonujac prace :) ma chyba nauczke

no i trzmam kciuki oby do trzech razy sztuka i powodzenia dla PowereBy AMD

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już powiedziałem to chyba moja sprawa co zrobię z budą PToxic a jeżeli chodzi o mojego nowego moda to tylko relacjonowany bedzie na pccom.pl ponieważ nie chcem zawieść innych :D

Zippo gratulacje wygrania zakładu ! ale teraz sie juz nie zakładaj bo przegrasz ! mogę się sam z tobą nawet założyć !! że "In A Dream" zostanie ukończony w pełni sukcesu

up : na forum tweaka chyba dam jedynie zdjęcia skończonego moda ! a jeżeli ktoś ma ochcote na podziwianie prac nad moim modem v3 to zapraszam na moje forum

chodz kilka waszych uwag przydało mi się i mobilizowało do pracy

mam tylko jedno pytanie jak narzie do nowego moda czy :

zieleń uv jaką jest pokryty zasilacz można by pomalować środek budy bo buda z wierzchu bedzie czarna jak sadza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zieleń uv jaką jest pokryty zasilacz można by pomalować środek budy bo buda z wierzchu bedzie czarna jak sadza

Zależy jaką masz koncepcje. Pasować by pasowało do tej sadzy :) , ale zbyt jednolicie by to wyglądało - zasilacz zlewałby się z resztą.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy jaką masz koncepcje. Pasować by pasowało do tej sadzy :) , ale zbyt jednolicie by to wyglądało - zasilacz zlewałby się z resztą.

Pozdrawiam

hehe dziwnie pisać w tym topiku o nowym projekcie ale czemu nie

Grzechu mam na myśli trochę ciemniejszą zieleń UV bo do niemiec mam blisko a unich w bylejakim chcemicznym dostane tą farbę :D

hmm bo jakoś nie wiem jaki kolor dać do środka :) inny

troche nowych zdjęć dałem z moich prac na d modkiem :D ale nie mogę dać linku z wiadomych powodów REGULAMIN :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiem szczerze: jeżeli nie chcesz do końca stracić szacunku forumowiczów to daruj sobie te texty w stylu "...najwyższy kunszt..." "wizytówka polskiego moddingu" (bo chyba tak kiedyś napisałeś).

Najlepiej zrobisz jak skończysz wreszcie jakąś bude i dopiero wtedy pokarzesz efekty. Jak narazie widać tylko niekonsekwencję...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiem szczerze: jeżeli nie chcesz do końca stracić szacunku forumowiczów to daruj sobie te texty w stylu "...najwyższy kunszt..." "wizytówka polskiego moddingu" (bo chyba tak kiedyś napisałeś).

Najlepiej zrobisz jak skończysz wreszcie jakąś bude i dopiero wtedy pokarzesz efekty. Jak narazie widać tylko niekonsekwencję...

dlatego moda prezentuje na swoim forum a nie na tweaku !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlatego moda prezentuje na swoim forum a nie na tweaku !!

wiec niema po co ciagnac tego topicu pelnego offtopicowego gadanie

Thorn,bedziesz chcial cos dopowiedziec w temacie moda to wtedy sie otworzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...