Ryszard Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Czym sie różni bios 3.00 od 3.01. Czy na tej płycie można ustawiać mnożnik procesora z poziomu biosu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmykus Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 REV. 3.01 to nie bios tylko wersja plyty, mnoznika nie mozna ustawic z poziomu biosu tylko fsb... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 ale dlaczego przy nowej płycie brak zworek? Moje pytania dotycza sprawy takiej.Mam Athlona T-bred z serii "B" i ma odblokowany mnożnik chyba "32 tydzień".Puściłem go na 166Mhz i bios pokazał Athlon 2600+.Temp ok 48/49 stopni.Nie wiem czy może tak zostać.System pracuje stabilnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Jak jest stabilny to czemu nie? Sprawdz tylko ta temperature ile dostaje w stresie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmykus Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Zostaw nic mu nie bedzie jak widzisz ja mam duronka 1400 puszczonego na 2100 (51 stopni w stresie) i chodzi ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Trochę sie boję bo to nowy komp.Czy mogę np.nieco zmniejszyć magistralę/bez szkody na AGP iPCI/ ?Bo nie mam zworek do możnika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmykus Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 W tej plycie jest blokada pci/agp i o to sie nie martw. Jak za duzo zwiekrzysz fsb i nie bedzie chcial wstac to wystarczy zresetowac zworka bios. Tez na poczatku sie balem ale teraz widze ze nie latwo cos zwalic ;) Doszlo do tego ze wkladalem druty w socket :8 aby zrobic v moda... i nadal dziala :DW tej plycie jest blokada pci/agp i o to sie nie martw. Jak za duzo zwiekrzysz fsb i nie bedzie chcial wstac to wystarczy zresetowac zworka bios. Tez na poczatku sie balem ale teraz widze ze nie latwo cos zwalic ;) Doszlo do tego ze wkladalem druty w socket 8O aby zrobic v moda... i nadal dziala :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Ale jest jeszcze problem.Gdy włączam komp.-to ustawienia powracają do poprzednich mimo EXIT SAVING CHANGES i "Enter". Czy coś można poradzić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmykus Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 hmmm... a po poscie przed ladowaniem windowsa nie wyskakuje czerwony text ? Te z tak mialem jak dalem za duzo fsb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Nie czerwony ale biały-pogrubiony i coś tam picze o FSB.ale po angielsku.Każe mi wrócić z powrotem do Biosu /przez F2/.Jeżeli nie wrócę to ustawia na 2600+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmykus Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 No moze i bialy (Zdawalo mi sie ze czerwony ;) ) Tak to znaczy ze dales za duze fsb.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 mialem to samo okazalo sie ze trzeba bylo przestawic zworki od magistarali u mnie na zworkach jako 133 niechcial lyknac 200 ale jak przestawilem je na 166/200 wszystko bylo ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Skąd macie te zworki bo ja nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Skąd macie te zworki bo ja nie mam.mowile o zworkach do magristarli a nie mnoznika a ja napewno masz a jak nie toidz do jakiego kolwiek sklepu komputerowego i zapytaj sie czy mogli by ci dac kilka zworek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 jak zrobic tego drut moda na napiecie , mam ta plyte i dez durnai 1.4 m ale na fsb 200 nie jest stabilny w windosie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Rozumiem ,rozumiem-Dzieki za pomoc.Jutro będę próbował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmykus Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33023 patrz post mechl!n daj na 1.75 i powino pujsc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmykus Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Skąd macie te zworki bo ja nie mam.Zworke od fsb powines miec juz na plycie ustawione jest 133 daj na fsb 166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 jak jest w tej plycie , czy jezeli dam fsb 190 i pamieci na auto to beda one pracowaly jako 190(380) czy beda chodzily asynchro na fsb 166 lub 200 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 nikt nie wie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 jaki bios bedzie lepszy jezeli chodzi o oc . jest jakis 2.20a performance , i 2.26 ale ten nie ma tego performance , czy roznia sie tylko nazwa czy faktycznie ten starszy ma wiecej opcji do podkrecania i wydajnoscui? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Przed wczoraj kupiłę tą płyte okazyjnie nową za 80zl na dwuletniej gwarancji i zara będe zmieniał :) Płyta ta pewne ma fsb 166, a czy jest mozliwe osiągnąc 180-200 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmykus Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 patrz w podpis :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 patrz w podpis :devil No to ql, jutro podłącze :) Bo dzisjaj nie mam pasty termo :lol: Ale jutro testy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmykus Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Przy wiekszym vcore idzie nawet na 208 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Przy wiekszym vcore idzie nawet na 208 :) Mi 200 całkowicie wystarczy:) Zobaczymy ile proc ma mocy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 asrocki to fajna materia :lol: powiem wam ze nawet nie trzeba kompa rozkrecac jak nie wstanie!! wystarczy od samego poczatku przy odpaleniu kompa trzymac f2 a potem resecik i ładuje defaltowe ustawieania wchdzimy do biosu i mamy wszystko tak jak mielismy :lol: teraz wystarczy poprawic to z czym pojechalismy za wysoko i zatwierdzic :roll: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Nie no płyta jest wypas :P 166x12.5 narazie i żadnych zwisów 8) UPDATE: Mam problem :? Mianowicie w 3DMarq2001 jak ustawie 133x12.5 to mi wywala na 13 teście, i jak ustawie 200x10 to tez wywala mi w 13. Bez różnicy jak ustawie to własnie w tym teście wywala. Wie ktos może jak się tego pozbyc?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...