Skocz do zawartości
MeHow

zamiast licznika postów licznik ilu osobom się pomogło

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm mam taki pomysł. Zainspirowało mnie jakies forum php. Bylo tam cos takiego: liczba postow, a pod tym liczba osob ktorym sie pomoglo. Mysle,ze mozna by to przeniesc rowniez do tweaka. Co wy na to? Tylko pytanie :> ode mnie :> jesli ktos wie :> na jakiej zasadzie przydzielane sa punkty w kategorii "liczba osob, ktorym pomogl" ?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh mi sie taki pomysł podoba ;] jest takie cos na najpopularniejszym forum o GSM i zwie sie to "szacunki", za kazdego napisanego posta (lecz nie stworzenie tematu) są 2 szacunki i można je przydzielać (równocześnie tracąc je z swojego konta) osobom...

Pomysł mi sie podoba jak najbardziej :) jeszcze mozna by na poczatek kazdemu zafundowac 1000szacunków :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

racja, jak juz widze te wypowiedzi :/ to juz widze, ze to nie byl dobry pomysl. Myslalem, ze ludzie sa bardziej rozsadni. A przyznawanie plusow moim zdaniem nie odbywaloby sie kosztem swoich wlasnych. Jak ktos Ci pomoze to dajesz mu plusa i gra :> . Oczywiscie nalezy wprowadzic jakies zaostrzenia np. jedna osoba moze dac drugiej np. okreslona ilosc plusow. :> Takie ograniczenia sa przeciw pajacom, ktore beda sobie dawac nawzajem plusy do samej smierci.

Pozdrawiam

Czekam na wypowiedz w dziale administracji. Topic wysle do Paranoika, wiec nie meczyc go wiecej :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ejjj P_i_t_t nie pomagasz i wprowadzasz zamieszanie swoja odpoewiedzia - minus dla Ciebie :P

Ojej :( - żebym się tylko w sobie nie zamknął z powodu tego minusa :lol:

:arrow: MeHow

Ale powiedz w zasadzie po co miały by być te plusy ?. Chodzi o to, żeby zrobić podział na dobrych i lepszych ? Myślę, że ten pomysł nie wypali bo byłby to tylko pretekst do kolejnego "wyścigu szczurów".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja wlasnie o tym mysle! Taki wyscig szczurow bedzie ok, gdyz bedzie sluszyl pomocy innym forumowiczom. Taki byl wlasnie zamysl :]

Szczytne zamierzenie, ale nie wierze zbytnio, że to coś pomoże a wręcz przeciwnie. Obym się jednak mylił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sam pomysł spoko.. tylko niestety nie wierze ze z tych 10000 użytkownikó są sami rozsądni..

licznik postów niby tez w swej istocie niewinny a jednak wielu ludzi trzepało bezsensy tylko po to żeby go nabijać..

a takie plusy też dają możliwosci do nadużyć..

nie krytykuje idei.. tylko obawiam sie o to co kilku pajaców może z tego zrobić.. ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi