-Hacker+ Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 to jest problem kumpla. jest tak na płycie jakiejś do celka 400mhz. jeżeli dołoże jescze 64 to wykrywa to jako 192, a powinno 320 kość jest specteka dimm 133mhz 256mb czy jest na to jakieś wytłumaczenie. czy jeżeli ta płyta nie obsługuje tyle ramu, to się ta kość marnuje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 nie bic jezeli gadm glupoty ale chyba plyta sobie moze nie radzic z pamieciami jednostronnymi, tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Znany problem kość jest 1-stronna a musi być 2-stronna to powinno pomóc ale ja np: na moim asusie p3b-f miałem 2-stronną i nadal nie działało :? a na asrocku k7vt2 wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Nie chodzi o fizycznie czy na obu stronach pamięci są kości - tylko do ilu banków na płycie jest to rozdzielone. To występuje na bx i poniżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 ja do listy dodal bym jeszcze via kt133 bez a :) oczywiscie pod celki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Nie chodzi o fizycznie czy na obu stronach pamięci są kości - tylko do ilu banków na płycie jest to rozdzielone. To występuje na bx i poniżej Widziałeś kiedyś kość ramu ze standardowym pcb która miała 16 banków pamięci na jedenej stronie bo ja nie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Widziałeś kiedyś kość ramu ze standardowym pcb która miała 16 banków pamięci na jedenej stronie bo ja nie?? Czy ty w ogóle wiesz o czym ja napisałem ?? Nie ważne ile jest fizycznie kości na dimmie (i czy są po obu stronach) ale to jak są przyporządkowane do banków pamięci na płycie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Widziałeś kiedyś kość ramu ze standardowym pcb która miała 16 banków pamięci na jedenej stronie bo ja nie?? Czy ty w ogóle wiesz o czym ja napisałem ?? Nie ważne ile jest fizycznie kości na dimmie (i czy są po obu stronach) ale to jak są przyporządkowane do banków pamięci na płycie ... fakt lol sorx :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...