KaZi Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 więc mam puste pudełko z zasilacza codegena tylko z wtyczkami (które też moge usunąć) oraz wentylator do tego ;] mozna cos z tego sklecic ciekawego do kompa? mam obudowe BIG TOWER i miejsce nad normalnym zasilaczem jest ;] tylko nie mam pomyslu co z tego wykombinowac:) moze jakieś świrnięte pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Można by z tego elegancką obudowę na zbiorniczek z pompką zrobić. No chyba że nie masz WC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 wsadz tam dysk i wlacz wentylator :lol: moim zdaniem to ciekawy pomyl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Można by z tego elegancką obudowę na zbiorniczek z pompką zrobić. No chyba że nie masz WC...wc nie mam i nie mam zamiaru narazie mieć (brak wiekszych funduszy a nie kupie CPC (czy jakos tak)) z tym twardym to taki sredni pomysl bo mam dysk w kieszeni wentylowanej ;] pozatym musze go miec dostepnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...