KWS89 Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Greetings! Poszukuje tej gierki + emu. na kompa ponieważ posiadam tylko jedna (ori.) dyskietke na Amige(którą posiadam i działa :twisted: ) I chcałem sobie pograć na komputerku bo od telewizura mi juz oczy wypływają... Pozdroofka Artur K. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 dołączam sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 jest przeciez topic o poszukiwanych grach ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 8O ... niewidziałem, na tyn forum jestem pierwszy raz(oślai elektronika, tam ja jestem najczęściej) ale, niech ktoś pomoże... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 lol ja mam superfroga i to bez żadnych emulatorów - wersja PC ,a ale jest mały haczyk - jest zawirusowana :evil: :oops: (nie ściemniam). Wirus jest tak stary ze pewnie juz go nic nie wykryje , ale pamientam jak kiedyś mksem coś znalazłem (nie pamientam już co)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 ja mam wersje na amisie jeszcze gdzies :D o ile pamietam to na takich fajnych 4 żółtych dyskietkach :D eh.. to były czasy.. aż bym se pograł.. jak znajdziecie ver. bez wirusa dajcie znac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 jezus ludzie wystarczy troche poszukac, nie wiem czy mozna tutaj dawac linki do abandonware, najlepiej niech sie ktos wypowie czy mozna bo mam jedna stronke i oczywiscie mam tego super froga ;) ale dziala tylko pod dosem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Image dysków superfroga (i nie tylko) na a500 i emulatory wylewają się z netu szerokim strumieniem wystarczy troche poszukać najnowsze emu - www.winuae.net www.back2roots.org jest wersja na Amige cd32 niczym nie rózniąca się od tej z a500. Większość gier na A500 jest do ściągnięcia legalnie (a na pewno wszystkie na back2roots) jednym z wyjątków są gry LucasArts za którego Monkey Island można jeszcze beknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 :D Dzięki :D Nareszczie przejde całą gre. THX 4 all. Ale mam pytanko, jakiego emu potrzeba do tego :? A pozatym ja mam amigę comodore A600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Na back2roots gierka leży w dziale HDGames. Uruchomisz ją na WinUAE 0822R8 z odpowiednio spreparowanym configiem- jest tam link do pliku cfg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 mechl!n: Mógłbyś mi wytłumaczyć jak krok po kroku odpalić froga. Mam zainstalowanego WinUAE 0822R8 i SuperfrogHD.zip i co dalej??? Pisałeś coś o configu a ja nie potrafie go znaleść ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Tylko po jakiego ściągać 0822r8 jak jest 0825 Do gier HDD musisz mieć workbencha 3.0 (żeby ładniej wszystko wyglądało można zainstalować aiab http://aiab.emuunlim.com/beta/aiab-r10d-wip.zip) Jesli sciągnąłeś wersje CD32 z back2roots (iso) to potrzebujesz jeszcze rom-a i extended rom-a z Amigi CD32 Aka - Jak chcesz to ci moge je przesłac wraz z konfigiem ACD32 do winuae na maila. A iso Superfroga oczyciwście trzeba zamontować Daemonem lub Alcoholem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Znalazłem już plik configuracyjny, wkleiłem do folderu z configami uruchamiam froga z conf aga30 a tu: "No Kickstart ROM found with name D:FellowromsKick3_0.rom, trying default locations...". Daje OK. <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> mi się full screen i wywala do windy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Przecież A500 potrzebuje kick startu (1.3 lub 3.0, 3.1 moża sobie darować) każdy kto miał amigę chyba to wie Config jest strasznie prosty i na back2roots można bez trudu znaleźć ja używam własnych gdzie można (niektóre gry nie trawią niestandrdowych dla a500 ustawień) bo gry szybciej wtedy działają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Tylko po jakiego ściągać 0822r8 jak jest 0825 Czepiasz się- podałem wymagania jakie są w opisie gry na b2r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Nie czepiam się tylko że podałem linka do oficjalnej strony winuae skąd można ściągnąć najnowszą wersję a ty wyskakujesz w następnym poście z tym starociem. Back2roots nie jest zbyt często uaktualniana i przy ostatnim akurat weersja 08222r8 była najnowsza. A tak wogóle to można Superfroga odpalic i na 0808 bo sam zacząłem granie od niej i nawet tych nie było tych przekłamań na buźkach pszczólek jakie są w nowszych wersjach za to emulacja dźwięku była dość cienka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...