kostek11 Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Witam, jak w temacie, podkręcić się nie da. Rdzeń można, jak na jbardziej, nawet do 425 (z 380), ale pamięć ani drgnie. Default jest 290, i więcej sie nie da. To znaczy da sie, ale nawet podniesienie do 297 powoduje wyskakiwanie takich kropek i plamek składających się z tych kropek w 3d Marku 2003 i grach. Lipna grafa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Witam, jak w temacie, podkręcić się nie da. Rdzeń można, jak na jbardziej, nawet do 425 (z 380), ale pamięć ani drgnie. Default jest 290, i więcej sie nie da. To znaczy da sie, ale nawet podniesienie do 297 powoduje wyskakiwanie takich kropek i plamek składających się z tych kropek w 3d Marku 2003 i grach. Lipna grafa :( ..moze sie jednak da :) ja rowniez jestem posiadaczem karty geXcube'a tylko ze 9600XT i mialem podobny problem. na dzien dzisiejszy karta ma sie dobrze a wynik ma calkiem przyzwoity. a moje problemy byly tej samej natury co twoje. jak sobie z nimi poradzilem? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=61830&highlight= ..i zauwazylem ze karty z tej stajni maja wlasnie taki zonk. glowa do gory i probuj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek11 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Witam, jak w temacie, podkręcić się nie da. Rdzeń można, jak na jbardziej, nawet do 425 (z 380), ale pamięć ani drgnie. Default jest 290, i więcej sie nie da. To znaczy da sie, ale nawet podniesienie do 297 powoduje wyskakiwanie takich kropek i plamek składających się z tych kropek w 3d Marku 2003 i grach. Lipna grafa :( ..moze sie jednak da :) ja rowniez jestem posiadaczem karty geXcube'a tylko ze 9600XT i mialem podobny problem. na dzien dzisiejszy karta ma sie dobrze a wynik ma calkiem przyzwoity. a moje problemy byly tej samej natury co twoje. jak sobie z nimi poradzilem? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=61830&highlight= ..i zauwazylem ze karty z tej stajni maja wlasnie taki zonk. glowa do gory i probuj :D Dzięki za poradę, ale kombinuję, kombinuję i nic, może cóś źle robię ?? Co miałeś na myśli pisząc że trzeba się wstrzelić w odpowiednie taktowanie ? Czy wtedy trzeba mieć obniżone taktowanie rdzenia ? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdr. Kostek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 wgraj bios od PRO nie powinno byc wiekszych problemów http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=172 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Moze poprostu pamiatki sa niedovoltowane. Jakie masz na nich oznaczenia???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Dzięki za poradę, ale kombinuję, kombinuję i nic, może cóś źle robię ?? Co miałeś na myśli pisząc że trzeba się wstrzelić w odpowiednie taktowanie ? Czy wtedy trzeba mieć obniżone taktowanie rdzenia ? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdr. Kostek rdzeń nie ważny w moim przypadku (oczywiscie w rozsadnych zakresach :)). mozna go wczesniej przetaktowac ale to nie ma znaczenia bo przy oc rdzenia (w gore czy w dol) nic zlego (zadnych kropek czy kresek) nie doswiadczylem. natomiast w pamieci trzeba wlasnie sie wstrzelic. jedz kolejno z wartosciami na skali ale pamietaj ze po kazdej nie trafionej proobie czeka Cie reset bo inaczej to nie ma sensu. tak wiec sa kropki = trzeba odpalic kompa ..i tak do zajeb.. ;) jak jush znajdziesz sobie wartosc przy ktorej za pierwszym podejsciem nie wyleca kropki czy kreski to sobie ja dobrze zapamietaj bo zawsze z kreceniem bedziesz musial startowac wlasnie od jej ustawienia. pocieszajace jest to ze jak jush ja ustawisz to pozniej mozesz mieszac jak sobie chcesz i zadne kropki czy kreski nie wyskocza ...no chyba ze przesadzisz z oc 8) do dziela :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...