mpapmp Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Witam, Szukam niecodzinnego programu tzn.moze jest jakis taki (jeżeli jest to podajcie jego nazwe jeżeli mozecie) jeżeli nie to sprawa wygląda tak: Potrzebuje programu który będzie automatycznie przesówał mi tekst piosekek, robie swoje podkłady, i czasem zapominam tekstu... chciałbym zeby wyglądało to tak.. wstakuje plik txt i co np.5 sek przesówa mi się o 1 linijke do góry. Cos podobnego jak w karaoke... lecz tam nie idzie wskazac pliku txt a mi zależy zeby to były moje własne teksty z notatnika. Jeżeli nic nie rozumicie z tego co napisalem (a jest to możliwe bo napisałem to tak ze szkoda gadać..) to chciałbym zeby program wyglądał jak ekran w SZANSIE NA SUKCES... jezeli znacie taki program poddajcie nazwe, jeżeli ktoś moze to wykonać plz, pomóżcie.. ja się na tym nie znam a bardzo by mi zależało. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Nie znam, ale jest mozliwosc zrobienia takiego. Nie jest to az tak trudne do wykonania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Jeżeli urządza Cię, żeby na ekranie widniało jednocześnie 1-3 linijek, to otwórz sobie mp3/wav w movie playerze (all player/subedit), i zrób do niego plik txt z tekstem piosenki, wraz z czasami wyświetlania - jak do filmu. A jak nie - sprawdź to (drugi wynik w google, sam też możesz poszukać) http://www.vanbasco.com/midi_player_with_f...araoke_display/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Taki program to pare minut roboty w jakimkolwiek jezyku programowania :) Obsluga plikow +funkcja delay i gotowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpapmp Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Witam, Allpalyer mnei nie urzadza bo zalezało by mi by ten txt leciał z dołu go góry ... czara możesz takie coś dla mnie wykonać ... wielkie plz .. jeżeli tak napisz micpos@wp.pl POZDRAWIAM !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...