ChrisG Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 NO to trzoszke ja zmodernizowalem. zdjecia sa na www.edysk.pl info do zakogowania ChrisG 123456 zeby zobaczyc trzeba wcisnac na ChrisG po lewej stonie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 czekam na opinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 W sumie spoko, ale porzadek z kablami to moglbys zrobic, masz tam straszny bajzel w srodku. Proponowalbym rowniez troche ladniej rozwiazac zamaskowanie otworow w obudowie z tylu, oraz przykrecic lub przykleic neon rowniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 w sumie,. to calkiem fajna :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Minus: - porządek z kablami musisz zrobić , kup spinki plastikowe i je zepnij i poukładaj - ja wyciąłbym z tyłu zakrycie wentylatora pod zasilaczem, ma ono tak małe prześwity (otwory..) że zapewne za wiele powietrza tam nie wylatuje, a poza tym z tego co widzę to przeźroczysty wentylator, czemu go z tyłu nie pokazać też - i tak jak pisal spiderman neonik mógłbys równo przymocować.. Plus: - kolorystycznie nieźle.. - spox te wyświetlacze temp.na przednim panelu (ja mialem coś takiego ale podawalo tylko temp procka na wyświetlaczu ledowym.. - Wykonanie OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 No, calkiem fajne, ladne kolorki, dobre wykonanie, tak samo z tym wyswietlaczem lcd, no ale wszystko zakloca troche jakby ten balagan z kablami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Balagan z kablami juz upozadkowalem..Zdjecia robilem w pospiechu nie moj aparat i niestarczylo mi wtedy czasu na kable. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...