bles Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Jak w temacie, przykleilem kiedys radiatorki na pamieci BGA w moim radoslawie metoda kropelka kropelki w rogu, srebrna pasta w srodku, jak to teraz zdjac i potem wyczyscic taka kosc pamieci z tego kleju ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 hmm wiesz ja przykleilem kiedys radiator na gpu na GF2MX(zrobilem jak ty) ale kleilem SuperGlue , a najlepsze ze niedawno tylko lekko nim poruszalem i sam odpadl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 sprobuj poruszac radiatorami na boki. jak nie pomoze to suszarka/zamrazarka karte potraktuj i dopiero na boki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bles Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 A jak to potem z kosci pamieci zczyszcic bo za cholere ja niczym nie mogejakby sie z koscia pamieci zintegrowalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 czyms z zawartoscia alkoholu , ew. rozpuszczalnik [uwazaj na nitro bo ci napisy z memorek 'zjada' ;))] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 alkohol RACZEJ nic nie da, predzej jakieś nitro, sproboj zmywacz do paznokci, na 100% poradzi sobie aceton pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquidboy Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Jak aceton nie poradzi to proponuje żyletkę, własnie tak zdejmowałem przyklejone radiatorki na memy. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bles Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 A aceton nic karcie nie zrobi gdyby gdzies nadmiar skapl ;)? Ewentualnie pamieciom? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 ja to próbowałem wszyskiego na raz u siebie zyletki nozyk do dywanów zmywacz do paznokci, papier scierny na koniec i jakoś to wyglądało (tylko gwarancji to juz by mi raczej nie uwzględnili) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 metoda z kropelką/superglutem jest do kity, nie trzyma to rewelacyjnie i są problemy z doczyszczeniem. w/g mnie kropelki niczym się nie zczyści, ew. skrobanie ale ślady będą. jak się chciało oszczędzić 10zł na taśmę to są efekty :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...