Skocz do zawartości
Gość robot

10000 punktow w 3dmarku 03

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe tylko czy to tylko kręcenie czy był użyty jakiś programik w stylu 3d analizer. Ja sie nim bawiłem z ciekawości wyłączyłem pare żeczy i wynik ponad 44000pkt w 2k3 - tylko po co?

może jest jakiś program który działa w podbny sposób ale wynik można normalnie umieścić na ORB!

Ale wynik Spox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem ten wynik to błąd. Jak pewnie zauważyliście, że gościu ma więcej FPSów w GT2 - Battle of Proxycon niż GT3 - Troll's Lair. No zgadnijcie czy jest to możliwe. Na pierwszy żut oka widać, że jest to ściema. Zawsze niezależnie od sprzętu i umnie jak i u mojego brachlka GT2 - Battle of Proxycon ma najmniej FPSów niż te 2 ostatnie testy ( i różnica jest około 20 do 25 FPS na korzyść tych 2). A jeśli u niego ma więcej niż 10 Fps od GT3 - Troll's Lair no to wszystko jasne :). Przynajmniej taka jest moja opinia.

Chociaż tak teraz zauważyłem, że ludzie tak mają, że ten GT2 - Battle of Proxycon ma więcej FPSów niż te dwa ostatnie, pewnie jest to spowodowane tym, że osoby te mają karty z DX 9 a ja tylko DX 8.1. Chociaż kto wie umnie jest tak, że ten test ma najmniej Fpsów :(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prosze tu macie link do zdjec wyniku 10008 pkt w 3DMarku 2003 !!!!!!!!!!!!!! http://www.akiba-pc.com/e107_images/articles/mark03/

popatrzcie czym koles chlodzi procka :D

A tak dla porownania jego wynik w 3DMarku 2001 to 30951 pkt 8O

sprzet :

CPU: Intel Pentium 4 EE 3.2GHz @ 4538 (18x252)

Motherboard: Asus P4C800

Memory: Kingston HyperX PC3000 2x 256MB @ DDR504 2-2-2-5

Video Card: Connect3D Radeon9800XT @ 644/455

Cooling: Dual R404/R23 cascade vaporphase cooler (CPU -88stp., GPU -83stp.)

PSU: Antec Truepower 430W

Mods: Motherboard: Vdimm, Vdroop

Video Card: Vgpu, Vmem

a tu link : http://service.futuremark.com/compare?2k1=7387336

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na ich tej stronce akiba cos tam wyczytalem ze kolo radka 9800se>pro AIW przy chlodzeniu chyba freonem bo mial -80 pare stopni rdzen pociagnal do 660 i testy mu przeszlo ram tylko narzekal ze ma 3.3ns i go ogranicza i wynik w 3d marq 01 o jakies 7k se pooprawil tym kreceniem karty do granic mozliwosci z standardu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_RAZOR_ wiesz jakos tak sie sklada ze zazwyczaj wlasnie testy w tej kolejnosci co leca maja im wyzszy tym mniej klatek przynajmniej u mnie i wszystkich co testy patrzylem test wg mnie jest w 100% prawdziwy nie wiem jaka masz grafe ze Ci inaczej fpsy leca :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...