daFojtek Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 bede kupowal grafike zastanawiam sie nad Xabre i MX4 460. co waszym zdaniem jest lepsze i co bedzie lepiej chodzic na mojej kafiguracji ktora jest ponizej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturnow Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 W tym wypadku Xabre, a może na Radeona 9000 poczekasz ,ma kosztować 100$. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 bede kupowal grafike zastanawiam sie nad Xabre i MX4 460. co waszym zdaniem jest lepsze i co bedzie lepiej chodzic na mojej kafiguracji ktora jest ponizej zadna z tych bierz GF3 ti 200 :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 http://www.tomshardware.com/graphic/02q3/0...0730/index.html Tutaj masz porównanie tych kart.[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 bede sie musial dobrze zastanowic nad wyborem, naszczescie do wrzesnia mam jeszcze troche czasu :) :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 ja bym bral emiksa, i tak juz masz o jednego sisa za duzo w kompie :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 a co do SiS Xabre to narazie jest nie dostepne w polsce ale napisalem maila do nich i min odpowiedziel cos takiego Dear Sir, Thank you for the email. SiS has been noticing Poland as a very important market of SiS's in these years. We are aggressively contacting with suppliers in Poland to sell Xabre400 and benefit the consumer with the most cost-efficient product. As the request of Xabre gradually making noise from end-use side, we'll expect supplier start shipping the product to Poland in September. However, we are not sure of the exact date of release because it is all depends on the board maker, such as ECS and Gainward. Please be patient and continuously supporting Xabre and SiS product. Thank you again for the email. If you have any other question, please let me know! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Proponuje poszukać i kupić Ti4200 w dobrej cenie - ja kupiłem Prolinka za 690 z fakturą VAT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 W tym wypadku Xabre, a może na Radeona 9000 poczekasz ,ma kosztować 100$....za oceanem - owszem. W Polandzie bedzie pewnie kosztowal z 600 zeta :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturnow Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 a co do SiS Xabre to narazie jest nie dostepne w polsce ale napisalem maila do nich i min odpowiedziel cos takiego Dear Sir, Thank you for the email. SiS has been noticing Poland as a very important market of SiS's in these years. We are aggressively contacting with suppliers in Poland to sell Xabre400 and benefit the consumer with the most cost-efficient product. As the request of Xabre gradually making noise from end-use side, we'll expect supplier start shipping the product to Poland in September. However, we are not sure of the exact date of release because it is all depends on the board maker, such as ECS and Gainward. Please be patient and continuously supporting Xabre and SiS product. Thank you again for the email. If you have any other question, please let me know! Podoba mi się ten mail,, więc wszyscy wsiepramy Sisa ... duchowio :) kurde, ale dopiero we wrześniu i to najwcześniej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Ja bym bral sis's. Czemu?- sentyment... :D :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 w gdyni mozna kupic Sparkle GF4Ti4200 128MB za tylko 749zł :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 gosciu takiego samego GF tylko "made by Palit" sprzedawal na allegro za 630 pln takz zastanow moze nad takim rozwiazaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 mam jeszcze troche czasu wiec pomysle, moze kupie jakiegos MX i nowego procka a grafe jakas lepsza kupie troche poozniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Jeśli we wrześniu to myślę że gf4 4200 cenowo trochę spadnie biezrz 8) jego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 nie bierz mx bo to nic nie warte gowno, juz lepszy jakis geforce 3 albo radek 9000 pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 no zobaczymy jak sie beda ceny zmieniac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...