TOMELEK Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Ludzie właśnie instalowałem sobie nowego PIV 3,2 GH HT na górze procka jest taka dziurka - kurde - weszło mi tam troche srebrnej pasty - co to jet ta dziura - ma styczność z układami w środku, ??? czy to tylko temp miernik temp >>> ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 No ja zabardzo niewiem bo dawno P4 w łapie nie miałem. Alew miałem coś takiego w TualatiNie i nie było problemu, nawet jeje niezauważyłem a proc chodził tak samo jak chodził i nic sie nie walneło. Wg mnie śmiało morzesz tam wpakowąc jakąś paste na srebrze (w tą dziurke oczywiście) nic sie nie powinno stać :):):) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 TOMELEK zmień tytuł tematu(przycisk zmień w pierwszym poscie). "RATUNKU!!!" jest nieregulaminowy. Do nowych/rzadko nas odwiedzających użytkowników- WAŻNE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Hyhy. TOMELEK, widziales kiedys procesor (jadro) PIV chociaz na screenach ? Tam gdzie Ci weszla pasta to po prostu dziurka w HEATSINK czyli w tzw. oslonce na procesor. Ale jezeli sie martwisz to Ci uspokoje. Nic sie nie stanie jezeli tam wejdzie troche pasty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 hehe nie no ten tytul mnie rozwalil :P nic sie nie stanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 zgadzam sie z przedmowcami :) niczemu to nie szkodzi. mnie tez czasami pryska pasta do dziurki, hihihihihih :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...