benek Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 wlasnie przegladam sobie galerie z obudowami na virtual-hideout i zobaczylem cos czego nie bylo kilka dni temu - a mianowicie obudowe AMD BIG BLOCK - TU strona domowa - looknijcie pomysl na prawde ciekawy (wybrac z menu "Projekte" a nastepnie "AMD BIG BLOCK" na koncu duzo zdjec) PS wiem czemu mi sie spodobala ta obudowa - jej autorem jest koles ktory zrobil BESTIE - podawalem kiedys linka (kolo kwietnia) - looknijcie na "The Beast" kto jeszcze nie widzial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 LOL!! nie podoba mi sie... ani nie imponuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 LOL!! nie podoba mi sie... ani nie imponuje... nawet BESTIA 8O zreszta kazdy ma inny gust - jak dla mnie nalepsza w obu projektach jest pomyslowosc i unikalnosc - pragmatycy powiedza po co robic cos takiego to przeciez "sztuka dla sztuki" i wlasnie mysle ze w tych kategoriach trzeba to rozpatrywac (sztuki uzytkowej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 E tam ! Doceniam wysilek i wklad jaki ten ktos poniosl ! Ale mnie sie to nie podoba ! Czy to jest jeszcze komputer :P Heh festyn maly :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 eee, wole klasyczne :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 fałka niezła, pomysl niezły, wydechy niezłe,wykonanie OK ale jakoś mnie to za bardzo nie rusza... wolę bardziej klasyczny modding obudowy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Na miarę XXII wieku :) Może wtedy gusta będą inne niż teraz. Mnie zawsze podobały się proste, estetyczne i normalne obudowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Wypasione !!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 a mi tam zawsze podobaly sie totalne odjazdy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 fuj troche przekąbinowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 napewno gość się sporo z tym namęczył ..... i mi sie nawet podoba 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 a co powiecie na TO - uwaga potrzeba FLASH'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 a co powiecie na TO - uwaga potrzeba FLASH'a WOW!! to jest cos, robi wrażenie, szkoda że tak mało zdjęć..... ale nawiązanie do klasyki -aliena niezłe... (niezły fan :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 no to reza inne projekty... 1 raz widze tak klimatyczna obudowe... niesamowita... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 niezle sie gosc napracowal przy tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 taki maly pomysl na taka obudowe z racji tego ze konczylem rzezbe w plastyku :)) z gliny sobie robicie forme... i cudujecie takie bajery... potem odlew gipsowy na gline... potem odlew silikonowy na negatyw z gipsu (silikonowy lub inny material ale mysle ze silikon bedzie idealny) potem tylko lakier, przecierki, doklejki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 oczywiscie mowie tu o tej drugiej obudowie... turpistyczniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zaje***** sprawa 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 a co powiecie na TO - uwaga potrzeba FLASH'a aż ciarki chodzą po plecach :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 ogladanie takiej obudowy ala alien... dziala SZKODLIWIe :))) na postrzeganie wlasnej obudowy :))) moze prowadzic do kompleksow i trwalych urazow psyhicznych :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Robi wrazenie ale nie podoba mnie sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 qrde... a ja gdzies w necie widzialem tez taka obudowe - mozna bylo ja kupic, zmowic wlasny projekt no i bylo wiecej zdjec... tylko nie pamietam gdzie to bylo :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...