Skocz do zawartości
kazik2000

Propozycje upgrade'u mojego sprzetu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Moze ktos czytal (a moze nie) zrabal mi sie proc (z badan tak to wynika ;) ).

Ale ze glupi (czyt: ja) ma szczescie spadlo mi jak z nieba 500 PLN :)

I dlatego zbieram propozycje, co zmienic, co sprzedac itd.

Config jak widac. Sprzet ma oczywiscie byc wydajny, szybki i lubic o/c :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaeli kogos to interesuje to opis jest tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=63023

pamiec jak najbardziej, tylko w tej chwili ogranicza mnie mozliwosc sprawdzenia wydajnosci mobo (kiedys duraka 650 wykrecilem na 5*190). a poza tym czy barton sie nada na tego ecshita? (cheepo bios ma fsb nawet do 233 ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a poza tym czy barton sie nada na tego ecshita? (cheepo bios ma fsb nawet do 233 ;) )

tego nie wiem , sprawdzisz to na stronie producenta, jesli plyta nie toleruje barta(duze prawdopodobienstwo) to zostaje duron do przerobienia na XP i OC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myslalem zeby moze opchnac swoja mobo (co by dalo ok.100-120 zl wiecej) i zamienic plyte na jakas bardziej wydajna, a do tego proc moze nie koniecznie barton, ale czasem zdarza sie jakas perelka z odblokowanym mnoznikiem, np. jakis AXP2000+. Bo o/c musi byc ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi