kazik2000 Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Witam wszystkich! Moze ktos czytal (a moze nie) zrabal mi sie proc (z badan tak to wynika ;) ). Ale ze glupi (czyt: ja) ma szczescie spadlo mi jak z nieba 500 PLN :) I dlatego zbieram propozycje, co zmienic, co sprzedac itd. Config jak widac. Sprzet ma oczywiscie byc wydajny, szybki i lubic o/c :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 w zasadzie sprzet masz spoko, brakuje mu pamieci i nie wiem co ztym procem , pomysl nad bartonem jak starczy kasy, a jak nie to biez thortona i przrob na barta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 jaeli kogos to interesuje to opis jest tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=63023 pamiec jak najbardziej, tylko w tej chwili ogranicza mnie mozliwosc sprawdzenia wydajnosci mobo (kiedys duraka 650 wykrecilem na 5*190). a poza tym czy barton sie nada na tego ecshita? (cheepo bios ma fsb nawet do 233 ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 a poza tym czy barton sie nada na tego ecshita? (cheepo bios ma fsb nawet do 233 ;) ) tego nie wiem , sprawdzisz to na stronie producenta, jesli plyta nie toleruje barta(duze prawdopodobienstwo) to zostaje duron do przerobienia na XP i OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Ja myslalem zeby moze opchnac swoja mobo (co by dalo ok.100-120 zl wiecej) i zamienic plyte na jakas bardziej wydajna, a do tego proc moze nie koniecznie barton, ale czasem zdarza sie jakas perelka z odblokowanym mnoznikiem, np. jakis AXP2000+. Bo o/c musi byc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...