Destiny Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Jakie były stery do nf2?? Tzn chodzi mi o numerki... Ja u siebie na HDD mam 2.41 i 3.13. Pierwsze zajmują >60Mb a drugie tylko >33Mb. Dlaczego aż taka duża róznica?? Jakich sterów nie mam?? Możecie podać linka gdzie je ściągnę?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 www.nvidia.com :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Ale drobnymi literkami napisali Archive... dzięki. Ale dalej nie wiem dlaczego taka duża różnica w rozmiarze między jednymi a drugimi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuneReK Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Patrzysz na wersje International czy English ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Chdzi mi o international. I taką mam chyba ściągniętą (nie mam 100% pewności). I niech mi ktoś wytłumaczy jak to jest z Remixami tych driverów. Które najlepsze?? I można instalować na stare?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Ja uzywam remixow z driverkami audio 4.09 :) Slyszalem cos zeby nie usuwac starych sterow tylko nadpisywac je http://www.nforcershq.com/forum/viewtopic....t=39866&start=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yar68 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Jakie były stery do nf2?? Tzn chodzi mi o numerki... oficjalne nVidii: 2.03 2.41 2.42 2.45 3.13 (jeżeli coś ominąłem poprawcie) Ja u siebie na HDD mam 2.41 i 3.13. Pierwsze zajmują >60Mb a drugie tylko >33Mb. Dlaczego aż taka duża róznica??nVidia wypuszcz stery w tzw. driver kits - czyli w paczkach składających się przeważnie z: Audio driver Audio utilities Ethernet driver GART driver MemCtl driver SMBus driver IDE In-the-box Installer Display driver (czyli stery do grafiki - które "ważą" najwięcej) podejrzewam, że jedne stery masz z Display driver a 2-gie bez - sprawdź najlepiej samemu zrobić remixy ze sterów, które na Twoim configu działają najlepiej (najlepsze są Morpheusware nForce Remix ale ze zmienionymi sterami do dźwięku na Audio driver 4.09 - pod warunkiem, że nie gryzą się z Twoim configiem) napisz na czym słuchasz mp3 Uwaga: czy ktoś ma SoundStorma i głośniki 4+1 5+1 lub wyżej i słucha muzy w innym programie niż Winamp lub WMP i ma dźwięk w tylnych głośnikach? jeżeli tak napisz jak to zrobiłeś/aś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Tutaj jest ciekawa stronka ze zbiorem nForce Remix Drivers w roznych wersjach - do wyboru, do koloru :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Uwaga: czy ktoś ma SoundStorma i głośniki 4+1 5+1 lub wyżej i słucha muzy w innym programie niż Winamp lub WMP i ma dźwięk w tylnych głośnikach? jeżeli tak napisz jak to zrobiłeś/aś Ja działam na 4 kolumnach i nie mam najmniejszych problemów. Do muzyki oprócz tych programów które wymieniłeś używam fooobara - jest w nim opcja na 4 albo 5.1 kanałów, jednak wcześniej trzeba ustawić Output na Nvidia Nforce zamiast DirectSound. Innych progsów nie używałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yar68 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 ... jednak wcześniej trzeba ustawić Output na Nvidia Nforce zamiast DirectSound. podaj gdzie się to ustawia ja do mp3 używam Musicmatch Jukebox http://www.musicmatch.com/download/free/?O...ut&DID=&OEM=MMD i chciałbym dalej z niego korzystać, ale na 5-ciu głośnikach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...