Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Intel Pentium4 Celeron 1700, ECS P4S5A na SIS 645, 320 Ram PC 133 ... Niezly zestaw :D To jest nic. Poszukaj forumowicza Arnie i zobacz jaki on ma zestaw. Ale karty to mu cholera zazdroszcze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Buahaha, a tu coś dla was żonierze !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Buahaha, a tu coś dla was żonierze !!! Popraw cos bo nie dziala nawet jak skopiowalem adres :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 To jest nic. Poszukaj forumowicza Arnie i zobacz jaki on ma zestaw. Ale karty to mu cholera zazdroszczewiem ze lipna karta ale mi na lepsza zabraklo kasy a taktowana 250/500 wy co byscie zrobili majac karte z 4mb niewiem czy taktowanie bylo chociaz 30/30 kupili byscie lepszy cpu to terz planuje ale w drugiej kolejnosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Teraz powinno być ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 To jest nic. Poszukaj forumowicza Arnie i zobacz jaki on ma zestaw. Ale karty to mu cholera zazdroszczewiem ze lipna karta ale mi na lepsza zabraklo kasy a taktowana 250/500 wy co byscie zrobili majac karte z 4mb niewiem czy taktowanie bylo chociaz 30/30 kupili byscie lepszy cpu to terz planuje ale w drugiej kolejnosci O czym Ty mowisz. Ja seryjnie Ci jej zazdroszcze. Moze juz niedlugo bede ja mial :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Intel Pentium4 Celeron 1700, ECS P4S5A na SIS 645, 320 Ram PC 133 ... Niezly zestaw :D To jest nic. Poszukaj forumowicza Arnie i zobacz jaki on ma zestaw. Ale karty to mu cholera zazdroszcze :) Alez Panowie.. Mnie wciaz smieszy jedno. Przeciez nie ma na swiecie CPU typu: "Athlon Duron". A Kolega taki nam podal.. -- Pozdrawia, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Intel niema nic dobrego na lowend i nie musi mieć i tak frajerzy kupią bo jest przecierz napisane 1,7ghz . Ty- sam jesteś frajer łomie :evil: Kurna- ja sobie sam sprzęt wybrałem. I nie chodziło mi o to, żeby był na dziś najszybszy. Poczekam z rok, wywalam pamięci i jak dobrze pujdzie, to sobie włożę coś w okolicach 4 ghz..a wtedy z tym swoim AMD Athalon XP, choćby nie wiem jakim, zchowasz się! Będę chciał to sobie kupie i Amige 1200, więc kurde nie nazywaj mnie frajerem tłuku. Z resztą, jaki masz wybór w modernizacjii, jak AMD zażuci prace na rozwojem serii K7- skupia się na Hammerze..i co teraz powiesz? Nie chodzi o wydanie nie wiadomo ile kasy na sprzęt- ważna jest stopniowa rozbudowa, a ty mi tu pieprzysz od rzeczy :twisted: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Slayer konfig: "Intel Pentium4 Celeron 1700" Kolego Slayer, co to???? (hi hi hi hi..). Czyzbys mial jakis nowy nieznany nikomu model CPU? Czy to P4, czy Celeron? Bo to jednak nie to samo :-(. Robisz obciach firmie.. -- Pitur To przyjdź do mnie i zobacz, co mi w biosie pisze. Jeszcze by ktoś wymyślił, że ja tak katuje biednego Taulina :lol: :lol: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Intel Pentium4 Celeron 1700, ECS P4S5A na SIS 645, 320 Ram PC 133 ... Niezly zestaw :D Spoko, z czasem będzie ZNACZNIE leprzy. Puki co, wszystko chodzi super. Oby wszyscy mieli takie sprzęty, jak ten :) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 To przyjdź do mnie i zobacz, co mi w biosie pisze. Jeszcze by ktoś wymyślił, że ja tak katuje biednego Taulina Tualatina :) - latwo zapamietac jak zrobisz z tego tua latin. Mi pisze wszedzie, ze mam PIII xeon. Nie ma P4 celeron :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 he- motyw. 1 gra, w którą nie da się grać na ful detalach- GTA3 :o :lol: . NIe sprawdzałem na niższych trybach, ale na 1280/1024 gra potrafi się nieźle pochrupać..coś mi się wydaje, że i niżej może być podobnie :) RTCW- nie da rady gra odpalić powyżej 1280/1024. Chyba przydałoby się 128 MB na karcie. Tru form działa! Palce bez kantów, podeszwy też, wogóle to troszkę lepiej to wygląda.....ale nie aż tak, jak można sobie domniewać. W sumie super- bez przycinki. Quake3.....bez komentarza :lol: UT 2003- wszysko na full 1280/1024....dalej nie ciągnąłem, jutro sprawdzę. Jednym słowem- genialna grafika i czuć po prostu inną klasę sprzętu Warcraft 3- 1600/1200- max wszystko Dzisiaj obejżałem Spidermana- program ALL Player 1.4 to można sobie wsadzić za przproszeniem do kosza- cieło się przy napisach. Best Player nie robił kłopotów...ale chyba i tak V-Player 0,6d najleprzy 8) Sub Edit się nie nadaje- za małe napisy. Dobranoc 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Jak tylko uda mi się zmienić bios na płycie, to się zobaczy, na ile ten Celeron pujdzie. Jak przekroczy 2100 Mhz, będę szczęśliwy. Wiem, że P4 1.6 A jest super.....ale tam, gdzie kupowałem, nie mieli go od dawna, a i 300 zł więcej to jednak dużo, a czasu na bawienie się w aukcje nie miałem. PS. Wszystki stare części już sprzedałem, oprócz tych, co widać na dole. W sumie koszt nie była aż taki duży. Grunt, ze wszytko działa 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Axp 1600+ (350) + ECS k7s5a (250) zestaw duzo szybszy i tanszy.No ale ty musisz miec intela :lol: .Jak już chcesz tak tego intela to powinienes dozbierac na p 1,6a to zajebisty procek zaden amd mu nie podskoczy. Moment, moment. Najpierw piszesz, ze jego ESC jest shit a teraz zapodajesz do porownania cen tez ESC ? Bo to jest szit ale jak chłopak lubi EcS`y to czemu nie a chyba nie zaprzeczysz że zestaw który napisałem jak sporo wydajniejszy od celka 1,7 Gdybym miał kasy jak lodu to bym sobie kupił na dziś Solteka na P4X400 www.komputronik.pl..a że nie mam za dużo...... To ja powiem lepiej. Kumpel sprzdedaje swojego Gigabyta na KT266A i Athalona XP 1700 i jeszcze pamięci DD-R 266 Geforce2TI tylko po to, żeby mieć takiego Celerona jak u mnie+ pamięci na DD-R 333 i coś podobnego do ATI8500 :wink: Ale to nic. Kupuje płytę najleprzą z możliwych np. tego Solteka......ale nie będzie kręcił nawet o 1Mhz! Morał z tego-kupuje się to, co się chce. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Slayer widze że twoi koledzy są równie walnięci jak ty :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Axp 1600+ (350) + ECS k7s5a (250) zestaw duzo szybszy i tanszy.No ale ty musisz miec intela :lol: .Jak już chcesz tak tego intela to powinienes dozbierac na p 1,6a to zajebisty procek zaden amd mu nie podskoczy. Moment, moment. Najpierw piszesz, ze jego ESC jest shit a teraz zapodajesz do porownania cen tez ESC ? Bo to jest szit ale jak chłopak lubi EcS`y to czemu nie a chyba nie zaprzeczysz że zestaw który napisałem jak sporo wydajniejszy od celka 1,7 Gdybym miał kasy jak lodu to bym sobie kupił na dziś Solteka na P4X400 www.komputronik.pl..a że nie mam za dużo...... To ja powiem lepiej. Kumpel sprzdedaje swojego Gigabyta na KT266A i Athalona XP 1700 i jeszcze pamięci DD-R 266 Geforce2TI tylko po to, żeby mieć takiego Celerona jak u mnie+ pamięci na DD-R 333 i coś podobnego do ATI8500 :wink: Ale to nic. Kupuje płytę najleprzą z możliwych np. tego Solteka......ale nie będzie kręcił nawet o 1Mhz! Morał z tego-kupuje się to, co się chce. 8) wontpie zeby ten celeron byl szybszy od mojego antka 1600Ghz ,a twoj kolesiowi pranie muzgu zrobili ? moj konfig ponizej i wszystko chodzi spoko moze kole wrzesnia zmienie grafike i edzie dalej wszystko chodzic to wijny to juz jak sony,sega swietej pamieci , microsoft i nintendo , i doczego to doprowadzi ? chyba zeby sobie po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lic jak kto ma wspanialy config tfuuuuuuu, na konsolach nieliczy sie platforma tylko gry jakie nania wychodza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 wontpie zeby ten celeron byl szybszy od mojego antka 1600Ghz ,a twoj kolesiowi pranie muzgu zrobili ? moj konfig ponizej i wszystko chodzi spoko moze kole wrzesnia zmienie grafike i edzie dalej wszystko chodzic to wijny to juz jak sony,sega swietej pamieci , microsoft i nintendo , i doczego to doprowadzi ? chyba zeby sobie po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lic jak kto ma wspanialy config tfuuuuuuu, na konsolach nieliczy sie platforma tylko gry jakie nania wychodza Nie pisz wiecej postow o 6:30 bo nic z tego belkotu nie da sie wyczytac :) A bledy ze az mi w glowie huczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Slayer widze że twoi koledzy są równie walnięci jak ty :lol: To ja ci powiem inaczej. Jesteś <span style="color:red;">[ciach!]</span>lonym idiotą, wystarczy? Kurna, co ci się nie podoba, że koleś sobie zmienia sprzęt na Intela? A ch..ci w d.. za przeproszeniem, to nie jest twoja sprawa! Dałem tu przykład, że ludzie potrafią pozbyć się tego waszego AMD bez mrugniecia okiem, mimo że wolniejszy o te 30%. I nie chodzi tu o to, bo to Intel, bo ma więcej Mhz....człowieku...nie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>......mnie i nie wyzywaj, bo na serio, jeżeli ktoś z twoich znajomych kupi sobie nawet jakieś <span style="color:red;">[ciach!]</span>o od Optimusa, to jak będziesz do niego tak brąchał , to ci wkońcu ktoś wpierd....Kapisz? :twisted: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Slayer widze że twoi koledzy są równie walnięci jak ty :lol: To ja ci powiem inaczej. Jesteś <span style="color:red;">[ciach!]</span>lonym idiotą, wystarczy? Kurna, co ci się nie podoba, że koleś sobie zmienia sprzęt na Intela? A ch..ci w d.. za przeproszeniem, to nie jest twoja sprawa! Dałem tu przykład, że ludzie potrafią pozbyć się tego waszego AMD bez mrugniecia okiem, mimo że wolniejszy o te 30%. I nie chodzi tu o to, bo to Intel, bo ma więcej Mhz....człowieku...nie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>......mnie i nie wyzywaj, bo na serio, jeżeli ktoś z twoich znajomych kupi sobie nawet jakieś <span style="color:red;">[ciach!]</span>o od Optimusa, to jak będziesz do niego tak brąchał , to ci wkońcu ktoś wpierd....Kapisz? :twisted: 8) Ten koleś to debil(tak samo jak ty) zmieniać sprzet z szybszego na wolniejszy trzeba być naprawde idiotą do potęgi żeby tak zrobić.Dałeś mu przykład żę ludzie są idiotami i jak widzą cyferke 1.7ghz to dostają orgazmu palancie.Na takich debilach jak ty i twój kumpel jedzie marketing . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 I przez Was topic bedzie closed :( :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 No cóż....jak widać masz małego i tyle Majdan. W dodatku ty chyba walisz się z tym kompem, bo nie widzisz co ja tutaj piszę :lol: :lol: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 I przez Was topic bedzie closed :( :evil: Też tak myślę- na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 nie ma to jak wymiana zdań na poziomie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Ale jaja! zainstalowałem Rage Tweaker, a tak sobie sprawdzam co tam jest i się trochę zdziwiłem......U mnie nie ma Radeon 8500 LE Mam PEŁNEGO RADEONA na ustawieniach 275/275!!!!! I w dodatku ma 2 Ramdacki- można 2 monitory podłączyć+ TV :lol: ALE JAZDA! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Ale jaja! zainstalowałem Rage Tweaker, a tak sobie sprawdzam co tam jest i się trochę zdziwiłem......U mnie nie ma Radeon 8500 LE Mam PEŁNEGO RADEONA na ustawieniach 275/275!!!!! I w dodatku ma 2 Ramdacki- można 2 monitory podłączyć+ TV :lol: ALE JAZDA! 8)Witam Pogratulowac. Chyba, ze program ma buga.. Aha, sprawdzilem, faktycznie Twoja MB wyswietla Celerona jako P4. Faktycznie.. jaja :-). Tylko po co ta nerwowka wyzej? Kazdy kupuje, co chce, jak bodajze Ty sam napisales. -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 wontpie zeby ten celeron byl szybszy od mojego antka 1600Ghz ,a twoj kolesiowi pranie muzgu zrobili ? moj konfig ponizej i wszystko chodzi spoko moze kole wrzesnia zmienie grafike i edzie dalej wszystko chodzic to wijny to juz jak sony,sega swietej pamieci , microsoft i nintendo , i doczego to doprowadzi ? chyba zeby sobie po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lic jak kto ma wspanialy config tfuuuuuuu, na konsolach nieliczy sie platforma tylko gry jakie nania wychodza Nie pisz wiecej postow o 6:30 bo nic z tego belkotu nie da sie wyczytac :) A bledy ze az mi w glowie huczy :) rano wstalem i przed praca wlaczylem kompa :) a poszlem spac o 2 i z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y rano bylem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Ale jaja! zainstalowałem Rage Tweaker, a tak sobie sprawdzam co tam jest i się trochę zdziwiłem......U mnie nie ma Radeon 8500 LE Mam PEŁNEGO RADEONA na ustawieniach 275/275!!!!! I w dodatku ma 2 Ramdacki- można 2 monitory podłączyć+ TV :lol: ALE JAZDA! 8)dwa monitory i tivi , mikrofalownke ? a kozystasz z tego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Przyda się...wcześniej, czy później. Swoją drogą, produkuje sie już telewizory ze złączem DVI.....więc jeżeli na teraz z SVHS jest super, to z DVI.... 8O 8O 8O :lol: :lol: :lol: :D 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 prokukuje sie telewizory ktore pracuja wysokiej rozdzielczosci , stac cie na taki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 prokukuje sie telewizory ktore pracuja wysokiej rozdzielczosci , stac cie na taki ? Prokukuje :P Teraz pewnie go nie stać, ale liczą się perspektywy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...