Pink-men Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Posiadam r9100 Herculesa i bardzo chciałbym zmienić mizerne chłodzenie rdzenia (podkręcam tylko do 287Mhz). Mój wybór padł na wentylator od Athlonka :-). Planuje zamontować go na rdzeniu. I stąd moje pytanko. Odklejał juz ktoś orginalne chłodzenie ? Jeżeli tak to jak ? I druga sprawa: Może montował już ktoś wentylator od procesora na rdzeniu ? Jak najlepiej zamontować taki wentylator (obawiam się, ze sam klej nie wystarczy) ? Może ktoś ma fotki :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuneReK Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Ja planuje cos takiego na GF 4 MX440 i jestem ciekaw opini. Z tym ze ja poszukuje w sklepach coolera od Pentium II. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITI Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Cos nikt od dlugiego czasu tutaj nie pisze. Aktualnie przeprowadzam operacji zmieny chlodzenia na radku9100. Wiecej opisu i zdjec tutaj: http://www.pclab.pl/thread30810.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...