Pink-men Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Mam "mały" problem z tym wentylatorem - nawala czujniek temperatury i chciałbym go wyłączyć. Jak mogę to zrobić ? Może ma ktos doświadczenie w tych sprawach. Byłbym wdzięczny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 a ten wentyl ma jakis czujnik bo ja mam taki wentylek ale niczego nie zauwazyłem ?? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pink-men Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 No mój ma :-)... widać kabelki od niego - sam czujnik jest "wpuszczony" w otwór w radiatorze. Wczesniej działał dobrze... W zależności od temperatury zwalniał lub przyspieszał... ale teraz całkiem stoi :-)...c zasem zdarzy mu się ruszyć :-)... Musze pozbyć się tego czujnika !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...