Beniamin79 Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Bylem posiadaczem skanera Primax Colorado 9600 i mialem do niego zainstalowane drivery ktore teraz chcialem usunac. Jednak jak sie okazalo nie jest to takie proste - niby program sie sam ladnie odinstalowal tylko ze przy uruchomieniu programu PhotoShop nadal istnieje jako urzadzenie. NIe weim jak sie tego pozbyc - probowalem regeditem ale tam nic nie moge zrobic poniewaz pojawia mi sie komunikat ze jest uszkodzony klucz i nie moze tego skasowac, drugim programem byl Reg Cleaner w ktorym poprostu nie moglem znalezc tej pozostalosci. Czy moze ktos z was moglby mi jakos doradzic lub podac jakis inny program ktory ladnie sie tego czegos pozbedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Odinstaluj i zainstaluj ponownie photoshopa. Moze pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beniamin79 Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 To nie rozwiazuje sprawy bo inne programy graficzne tez widza to urzadzenie np. FineReader moze jakis program ktory to wywali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Spróbuj jakims innym edytorem rejestru. Powinieneś znaleźć w googlach jakiś dzialający pod xp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Spróbuj tego Advanced Uninstaller PRO 2004 użwywam tego progsa i jestem zadowalony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beniamin79 Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 A SGJ moglbys mi podac jakis inny edytor rejestrow - nie znam sie na tym do konca i chcialbym cos na zasadzie znajdz wywal :) jak bys mnie mogl poratowac swoja wiedza bym byl wdziecznyA SGJ moglbys mi podac jakis inny edytor rejestrow - nie znam sie na tym do konca i chcialbym cos na zasadzie znajdz wywal :) jak bys mnie mogl poratowac swoja wiedza bym byl wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...