Skocz do zawartości
fields

Ile za taki config?

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba będę musiał sprzedać komputer, prosiłbym w miarę możliwości o wycenę konfigu, ile mogę krzyczeć za taki zestaw (superwydajny i supercichy, w nawiasach wiek sprzetu i ilosc gwarancji):

Athlon 1700+@2600+ (proc z serii superpodkręcalnych:) BOX (ma niecaly rok - 3 lata gwarancji)

CoolerMaster HHC-L61 Silent + pasta Arctic Silver 3 (cooler ma 3 miesiace - 1 rok gwarancji)

Asus A7N8X Nforce 2 chipset (niecaly rok - 2 lata gwarancji)

2x 256 400 MHz Kingston (miesiac - wieczysta gwarancja)

Dyski Twarde: Hitachi 7K250 82 GB i Seagate Barracuda V 80 GB (Hitachi 3 miesiace - 3 lata gwarancji, Seagate 2 lata - 3 lata gwarancji)

His Radeon 9000 64 MB (niecaly rok - rok gwarancji)

Creative Sound Blaster Audigy 2 (3 miesiace - 2 lata)

Modem 56k (po gwarancji)

CD-RW Lite-on 52/32/52 (3 miesiace - 2 lata )

Obudowa Codegen 8012 (2xfan: Zalman 92mm + regulator obrotów i Thermaltake Blue Silent 80 mm)

Zasilacz Chieftec 360W (5 miesiecy - rok lub dwa lata)

FDD 1.44

Kieszeń na HDD ATA 133 z wentylatorem

Klawiatura Logitech Internet Keyboard

Mysz Logitech Optical Mouse Black

CoolerMaster okrągły kabel ATA 133 carbon

Monitor Likom L703 17" CRT (5 letni w pelni sprawny)

uff.. to chyba wszystko już wypisałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uff.. to chyba wszystko już wypisałem

Całość może ci być ciężko sprzedać (n.p. na allegro). Ci co będą kupować cały komp w większości przypadków się nie znają (nie docenia wartości niektórych części np. zasilacza, dobrego procka), a ci co się znają kupują raczej pojedyńczo części.

Moim zdaniem lepiej opchnąć poszczególne części - jedną po drugiej - tylko że to trochę więcej czasu zajmuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee tam dluzej ;] sypnac w ten sam dzien wszystkie czesci na allegro :> i przy okazji w opise kazde auckji napisac "PATRZ NA INNE MOJE AUKCJE, SPRZEDAJE CZESCI Z CALEGO KOMPA" :] wtedy jest szansa ze ktos kupi np plyte z prockiem, ramami itp ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi