TOMELEK Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Mam: płyte główną IC7-max3 2 x KIngstone 512 Mb 333 P IV 3,2 HT ramki są włożone w sloty 1 i 3 ale przy starcie kompa nie pokazuje mi że działają w Dual channel (chyba że nie działają) no właśnie - jak z tym jest, powinno pisać ??, działają ??, gdzie w biosie jest do tego opcja POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael1916 Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 U mnie na Abit AI7 jest dual channel enabled wiec powinno pisac. Sprawdz czy na pewno dobrze docisniete sa kosci - moze dziala tylko jedna.Dual chanel powinien byc wykryty automatycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Mam: płyte główną IC7-max3 2 x KIngstone 512 Mb 333 P IV 3,2 HT ramki są włożone w sloty 1 i 3 ale przy starcie kompa nie pokazuje mi że działają w Dual channel (chyba że nie działają) no właśnie - jak z tym jest, powinno pisać ??, działają ??, gdzie w biosie jest do tego opcja POZDRAWIAM sprawdz wydajnosc w sandrze, jak bedzie ponizje 4.5k to masz w single. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMELEK Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 KONIEC TEMATU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 ABIT jest tylko uczulony na starsze CH5 które występowały tylko w DDR400 Nie ustawiaj w MAX3 napiecia DDR powyzej 2.8 bo przez to może sie wieszać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...