Skocz do zawartości
lukasz1

Szybki odtwrzacz divx??

Rekomendowane odpowiedzi

Mam bardzo cienkieg proca(celeron 400), i jak dotad wszystkie filmy w miare mi chodzily...najwiekszym problemem nie jest proc tylko porgram do odtwarzania. Vplayer sux...najwiecej mocy proca zzera, nie wspominam o takim shicie jakim jest allplayer........jak narazie uzywam Bestplayera jest najszybszy ze znanych mi programow, lae moze ktos zna szybsze?? Prosze pomozcie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[...] nie wspominam o takim shicie jakim jest allplayer[...]

Szybki to pojęcie względne. A używał allplayer'a ponad rok bodajże a procek mam PII 266MHz i nie narzekam

a Ffdshow to wkurat spowalnia  :)

Nie wystarczy tylko zainstalować ffdshow , trzeba go jeszcze skonfigurować :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[...] nie wspominam o takim shicie jakim jest allplayer[...]

Szybki to pojęcie względne. A używał allplayer'a ponad rok bodajże a procek mam PII 266MHz i nie narzekam

a Ffdshow to wkurat spowalnia  :)

Nie wystarczy tylko zainstalować ffdshow , trzeba go jeszcze skonfigurować :wink:

No to to chyba Xan ma dobrze skonfigurowane

http://ocmaniacs.republika.pl/ffdshow.htm 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja szczerze polecam BSPlayer`a - Najlepszy player z wszystkich jakich uzywalem.

W sumie tez troche uzywalem, ale wkurzaly mnie naspisy, ktore byly widoczne do pojawienia sie nastepnych

troche wkurzajace, no moze dla tych ktorzy maja problemy z czytaniem jest ok :lol:

a tak na powaznie to wiesz jak to zmienic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi