lukasz1 Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Mam bardzo cienkieg proca(celeron 400), i jak dotad wszystkie filmy w miare mi chodzily...najwiekszym problemem nie jest proc tylko porgram do odtwarzania. Vplayer sux...najwiecej mocy proca zzera, nie wspominam o takim shicie jakim jest allplayer........jak narazie uzywam Bestplayera jest najszybszy ze znanych mi programow, lae moze ktos zna szybsze?? Prosze pomozcie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Problem z odtwarzaniem w większej częsci niż w odtwarzaczu lezy po stronie kodeka. Jęzeli jeszcze nie uzywasz ffdshow to go sobie zainstaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Testnij programik SubEdit jest szybki :) , a Ffdshow to wkurat spowalnia :) . Ake uzywam bo super jakosc daje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 najlepszy dla mnie jest Cinema Player 1.5 (najnowsza beta) wczesniej uzywalem best playera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 [...] nie wspominam o takim shicie jakim jest allplayer[...]Szybki to pojęcie względne. A używał allplayer'a ponad rok bodajże a procek mam PII 266MHz i nie narzekam a Ffdshow to wkurat spowalnia :)Nie wystarczy tylko zainstalować ffdshow , trzeba go jeszcze skonfigurować :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 [...] nie wspominam o takim shicie jakim jest allplayer[...]Szybki to pojęcie względne. A używał allplayer'a ponad rok bodajże a procek mam PII 266MHz i nie narzekam a Ffdshow to wkurat spowalnia :)Nie wystarczy tylko zainstalować ffdshow , trzeba go jeszcze skonfigurować :wink: No to to chyba Xan ma dobrze skonfigurowane http://ocmaniacs.republika.pl/ffdshow.htm 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 ja wlasnie uzywam all pleyaera i jak dla mnie to rulez ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 , a Ffdshow to wkurat spowalnia :) . .zalezy jak ustawisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yar68 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 a może ktoś wie, w którym playerze mogę łatwo ustawić napisy aby wyświetlały się pod filmem a nie na nim ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 w allplayerze jak najedziesz kursorem na napisy to mozesz je przesuwać dół/góra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yar68 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 w allplayerze jak najedziesz kursorem na napisy to mozesz je przesuwać dół/góranajeżdżam i nic (najnowsza ver.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 A ja szczerze polecam BSPlayer`a - Najlepszy player z wszystkich jakich uzywalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Bestplayer - nic lepszego nie znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Najprostszy i najlepszy no i polski :)Hehe a ALLPlayer to co , jakiś hebrajski jest czy co ??? Też polski :wink: Ps. bigzzgib : na przyszłość używaj opcji zmień :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 A ja szczerze polecam BSPlayer`a - Najlepszy player z wszystkich jakich uzywalem. W sumie tez troche uzywalem, ale wkurzaly mnie naspisy, ktore byly widoczne do pojawienia sie nastepnych troche wkurzajace, no moze dla tych ktorzy maja problemy z czytaniem jest ok :lol: a tak na powaznie to wiesz jak to zmienic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...