bogdans1 Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Czy ma ktoś z was jakąś instrukcję do tego routera - najlepiej w języku polskim, bo nie wiem co on potrafi i jak przekierować na nim porty :( Nic o nim nie znalazłem na forum... w sieci też jest mało. Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Zaraz mnie pognie. http://www.google.com/search?q=US+Robotics...=utf-8&oe=utf-8 Pierwszy link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Dzieki za linka, ale stronkę www.usr.com to już znalazłem wcześnej... zaznaczyłem, że dobrze jakby się znalazł jakiś polski manual... albo osoba, która ma coś takiego i już się trochę bawiła z tym routerkiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@ger Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 mam 2 w szkole i w domu bawie sie zapraszam na priva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioMX Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Stabilny jak skała, podstawowe mozliwości konfiguracyjne. Sprzęt typu włącz i zapomnij że istnieje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Dzięki - juz sobie poradziłem :) Ale rzeczywiście super sprzęcik - ponad miesiąc bez żadnego resetu - nawet nie zagladam do niego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Mam zamiar kupic tez ten router i mam pytanie, bo nie orientuje sie za bardzo w tym temacie :) Na stronie Komputronika znalazlem taka informacje "wbudowany koncentrator [hub] - nie" Czy to oznacza, ze nie mam dostepu do innych kompow :?: Chodzi mi o to czy bede mogl sobie przesylac pliki i grac na LANie itd. Jezeli tak to jaki jest transfer danych z komputera na komputer w sieci :?: A jezeli nie to w jaki sposob moge sie polaczyc :?: Obecnie korzystam z HUBa, moze idzie go jakos wykorzystac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 routerek jest wypas.jest w nim wszystko co trzeba.gra po sieci i wymiana plików nie sprawia żadnych problemów,także bierz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Ja również polecam :) Żadnych problemów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 A czy opłaca się kupić wersję USR ADSL Modem USR999106 jest ona tylko 250zł droższa, a za jakieś 6 miesięcy się wyprowadzam i chciałbym się połączyć radiowo z kilkoma sąsiadami, czy raczej tego nie kupować i kupić później coś innego :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...