HenieK08 Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 zakupilem plyte glowna GIGABYTE z zintegrowana karta dzwiekowa realtek ac97 niestety po zainstalowaniu driverow z plytki doaczonej do karty jest bardzo slaba jakosc dzwieku i glosniki "trzeszcza" sa moze jakies inne sterowniki do te karty ktore moge sciagnac z internetu jesli sa to prosil bym o link z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawa Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 www.relatek.com.tw ftp://210.51.181.211/pc/ac97/alc650/wdm_a354a.exe - najnowsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 zakupilem plyte glowna GIGABYTE z zintegrowana karta dzwiekowa realtek ac97 niestety po zainstalowaniu driverow z plytki doaczonej do karty jest bardzo slaba jakosc dzwieku i glosniki "trzeszcza" sa moze jakies inne sterowniki do te karty ktore moge sciagnac z internetu jesli sa to prosil bym o link z gory dzieki takich ludzi powinno sie rozstrzeliwac na miejscu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawa Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 niech się chłopak ucieszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 tratatatatata..... :P ... przez ostatnie pół roku bawiłem się na AC97 realteka i nie miałem powodów do narzekań.. Ale zachciało mi się słuchawek 5.1 i .... zbieramy cash na Herca Fortissimo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...