lopik_ Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Nagrałem se troche sec muzyczki z radia na telefona Siemens S55 dyktafonem i przeżuciłem te pliki do kompa mają rozszeżenie *.vmo i nie wiem czym te pliki otwożyć żeby odsłuchać jeśli ktoś wie pliz help BIG THX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Zmień rozszerzenie na WAV i sprawdź czy się odtwarza. Możesz też spróbować zaimportować ten plik do jakiegoś edytora audio, np. CoolEdit jako RAW i wybrać kompresję GSM 6.10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 ta sztuczka ze zmianą rozszeżenia nie zadziałała a tym cool edit pro nie zabardzo się umie posługiwać i nie wiem jak i co sie w nim robi ?? PS. może ma ktoś jakieś inne pomysły HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lklocek Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Da sie to zrobic. Jak wejdziesz w moim komputerze na MOBILE masz wykaz katalogów w telefonie. zanim zaczniesz kopiowac daj edycja>konwersja pliku. po przekopiowaniu na dysk bedziesz juz miał wav. u mnie działa bez zarzutu. sprubuj i odpisz jak poszło. pozdrowionka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...