-inf Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 hmmm... glupie pytanie, ale... widzial ktos moze w ktoryms ze sklepow we wroclawiu Arctic Cooling Copper Silent 2 TC rev.2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Ja niewiem czy to az taki problem napisac posta w odpowiednim dziale ? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-inf Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 w jakim wg Ciebie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 w jakim wg Ciebie?W odpowiednim... Myśl czasem przed napisaniem czegokolwiek, uwierz - to pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-inf Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 hmmm no to prosze jeszcze 100 odpowiedzi, ze w odpwoeidnim... jesli chodzi Wam o dzial chlodzenie konwencjonalne, to tam sa raczej rozmowy o samym chlodzeniu, raczej nie o tym czy akurat we wroclaiu mozna to dostac... imo to jest ot, wiec umiescilem na oslej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Ludzie ktorzy zagladaja do dzialu o chlodzeniu zapewne sie tym interesuja. I to oni beda wiedziec lepiej gdzie mozna dany wentyalor/radiator kupic niz Ci ludzie ktorzy zagladaja na osla... Po to wlasnie powstaly dzialy szczegolowe dzialy AMD, Intel, chlodzenie konwencjonalne, wodne............. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-inf Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 hmm... no moze masz racje. nie wiem czemu, ale zalozylem, ze na osla zagladaja wszyscy, a do dzialu o chlodzeniu jakos mi tak odrazu nie pasowalo, wiec... :) poszla prosba do moderatora o przeniesienie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...