REPTILE[333] Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Witam! Wczoraj zabralems sie do wycisniecia jeszcze kilku MHz z mojego Athlonka i mam teraz PROBLEM, komp sie nie wlacza. Oto przebieg mojego wczorajszego krecenia: od jakichs 9 miechow chodzil na 182MHzx11 1,75V-full stable, ustawilem wczoraj 190x11 1,7 i podczas zapisywwania ustawien w BIOS padla mi klawiatura(wylaczyla sie poprostu) i niemogac nic poradzic wdusilem RESET, i to by bylo na tyle z mojego krecenia:( Mam MSI K7N2-Delta l post wskazuje mi "Processor damage". I tu mam pytanie do Was, czy goscie z serwisu moga sie zczaic ze byl krecony i nie pryzjac na gwarnacje (mam ja jeszcze tylko 1 miesiac co za fuks ze teraz a nie pozniej), i jeszcze jeden maly szczegol mam plombe na wiatraku i nie mam mozliwosci zajrzenia jak tam wyglada proc.HELP Reset Bios-a i zworka save mode nic niedziala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Bez oglądania proca trudno powiedzieć, ale przy 1,7V raczej nie powinien się spalić, więc gwarancja powinna zostać uznana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 na pewno nikt nie jest w stanie sie gapnac czy kreciles - cyba ze uzyje wykrywacza klamstw... dla pewnosci skasuj BIOS (zworka ClearCMOS) - moze Ci plyta wstanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sys@k Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 ... no chyba ze zle docisneles radiator i procek teraz przypomina murzyna WTEDY O GWARZE ZAPOMNIJ. a i przed oddaniem wyczysc go, i nie boj zaby na 100% jest wodoszczelny :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...