Portal Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Witam Kupilem sobie nagrywarke Lg x32 i mam zwiazku z tym pytanie : Jakie programy do nagrywania polecilibyscie mi a ktore odradzilibyscie ? ( chodzi mi oczywiscie o programy ktorymi sie nagrywa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 oczywiście : Nero CloneCD zajrzyj na http://www.cdrinfo.pl/ jest tam mnóstwo porad, testów i softu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Witam Kupilem sobie nagrywarke Lg x32 i mam zwiazku z tym pytanie : Jakie programy do nagrywania polecilibyscie mi a ktore odradzilibyscie ? ( chodzi mi oczywiscie o programy ktorymi sie nagrywa) Witam ja ci polecę a to z tego względu ,że to kombajn Nero które możesz z łatwością capnąć z sieci razem ze wszystkim :wink: A do kopiowania płyt zabezpieczonych program ClonyXXL + ClonCD Wszystko powinieneś znaleźć na http://cdrinfo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Jasne że Nero 5.5.9.0 strona: www.ahead.de Oraz CloneCD strona: www.elby.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Nero warto kupić oryginał ( ok 50 zł), aktualizcja do nowszej wersji nic nie kosztuje( tylko czas modemu), progran jest przyjemny w obsłudze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Pod win 98 polecam Winoncd 3.8, a pod win2k/xp polecam Winoncd 5.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 nera 5.5.9.2 (lub jakiekolwiek inne :P) clone cd winon cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 przegrywanie calych plyt gry, programy itp. to Clone CD do reszty Nero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 + jeszcze jako dodatek do Nero - spolszczenie (znajdziesz na www.cdrinfo.pl i stronie domowej Nero www.nero.com) Do wykonywania obrazow plyt - WinISO (www.winiso.com) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Pod win 98 polecam Winoncd 3.8, a pod win2k/xp polecam Winoncd 5.0i jak gierka w winoncd 5 ? uzywalem go moze z tydzien ale niezabardzo mi sie podoba 3,8 starcza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 na moim lg32x nagrywam bezproblemowo już na Nero 5.5.7.2 i clonecd 3.3.4.1. - ale im nowszy , tym lepszy - chyba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 nero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 popieram nero i clone to podstawa ewentualnie cdrwin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 jesli wciaz nie mozesz sie zdecydowac to dodam jeszcze: NERO I CLONECD + CLONYXXL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 dzieki wszystkim za pomoc - wybiore sobie z 3 programy ktore najczesciej byly podawane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 ja chyba jakis inny jestem bo jakos nietrawie nero ale z braku laku uzywalem w zasadzie to uzywam cd mate i fantom cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...