TanneR Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Po raz kolejny przymierzam się do wykonania Vcore moda i chciałem zapytać czy można dostać w jakimś sklepie elektroniczym coś o dość dużej konsystencji co przewodzi prąd ??? P.S Jeśli to coś pomoże to chodzi mi o wykonanie czegoś takiego (dokładnie to chciałbym w wyżej opisany sposób połączyć kabel ze scalakiem) http://www.overclockers.com/tips386/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 A ha piszę to ponieważ nie chcę lutować :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Jest cos takiego jak klej przewodzacy prad, ale lutowanie moim zdaniem pewniejsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...