JAR0 Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 U znajomej padł windows. Więc chcialem jej sforamtować dysk i zainstalować win od nowa. Niestety po rozpoczęciu foramtowania pochodzi troche. Później zaczyna sie coś wyszykiwac chyba jakieś jednostki alokacji chodzi chyba o złe sektory. Po jakimś czasie zatrzymuje sie i pojawia komunikat "brak reakcji, formatowanie przerwane" Nie wiem co może być grane, dysk na gwarancji Samsunga. Co radzicie :?: Wiem że zabardzo to nie wytłumaczyłem ale po pierwsze aż tak si e na tym nei zanm, a po drugie zapomniałem dokładną treść komunikatów tzn brak reakcji było bankowo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Cytat U znajomej padł windows. Więc chcialem jej sforamtować dysk i zainstalować win od nowa. Niestety po rozpoczęciu foramtowania pochodzi troche. Później zaczyna sie coś wyszykiwac chyba jakieś jednostki alokacji chodzi chyba o złe sektory. Po jakimś czasie zatrzymuje sie i pojawia komunikat "brak reakcji, formatowanie przerwane" Nie wiem co może być grane, dysk na gwarancji Samsunga. Co radzicie :?: Wiem że zabardzo to nie wytłumaczyłem ale po pierwsze aż tak si e na tym nei zanm, a po drugie zapomniałem dokładną treść komunikatów tzn brak reakcji było bankowo :) narzędzie diagnostycze z www.samsung.com i serwis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Jeszcze jest jedna mozliwosc, zrob programikiem formatowanie niskopoziomowe, wyczysci to wszystkie nieprawidlowosci, pozniej sprawdz czy nie masz bad sektorow. Jak nic nie pomoze to serwis i wymiana bo pozniej moga byc wieksze problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAR0 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Cytat Cytat U znajomej padł windows. Więc chcialem jej sforamtować dysk i zainstalować win od nowa. Niestety po rozpoczęciu foramtowania pochodzi troche. Później zaczyna sie coś wyszykiwac chyba jakieś jednostki alokacji chodzi chyba o złe sektory. Po jakimś czasie zatrzymuje sie i pojawia komunikat "brak reakcji, formatowanie przerwane" Nie wiem co może być grane, dysk na gwarancji Samsunga. Co radzicie :?: Wiem że zabardzo to nie wytłumaczyłem ale po pierwsze aż tak si e na tym nei zanm, a po drugie zapomniałem dokładną treść komunikatów tzn brak reakcji było bankowo :) narzędzie diagnostycze z www.samsung.com i serwis Coś ta strona samsunga nie chce chodzić. Otwiera się tylko strona główna, reszta nie chce. Może znacie jakieś namiary na tekie programiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Cytat Jeszcze jest jedna mozliwosc, zrob programikiem formatowanie niskopoziomowe, wyczysci to wszystkie nieprawidlowosci, pozniej sprawdz czy nie masz bad sektorow. Jak nic nie pomoze to serwis i wymiana bo pozniej moga byc wieksze problemy. po pierwsze traci gwarancję przy low level format po drugie czytaj posta brak reakcji świadczy o problemach z głowicą bądź elektroniką proste www.samsung.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 ściągnij, rozpakuj, zgraj na dyskietkę i odpal kompa z dysk. startowej i odpal hutil.exe http://www.samsung.com/Products/HardDiskDr...ities/hutil.htm a może masz napiecia lewe ?? może PCI za wysokie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...