TwiN Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Witam. Statystyki aktualne, jest dobrze :] Wykresiki jutro powinny być (choć i to nie jest pewne - szykuje się "małe co nieco" :D ) W tym tygodniu przeliczyliśmy 9204 jednostki, co daje średnią ok. 1314 WU/dzień. :) Czołówka: Najaktywniejsi: Pozostała część: 1,2,3, 4,5. Update: Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 spider tera ja mam do ciebie straty, musze coś wymyślić bo te 12-15 jednostek na dzień to trochę mało jak na 15 kompów czy ile tam mam w ekipie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 to faktycznie marnie, ja mam 7 typów w drużynie i wyciągamy prawie 30WU/dobe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 ano marnie zobacz sobie na mojej stroenie jaką mam ekipę ale h.. z taką ekipą czeba tam przesiew zrobić i już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 KriS znów najaktywniejszy, dobrze, że ma godnego rywala w osobie Raptor'a & Co., to moze wyjść naszej drużynie tylko na dobre. :) No i ja w tym tygodniu wreszcie przeliczyłem trochę więcej WU, mam nadzieję, że to tempo utrzyma się jak najdłużej. :] Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 No troche lepszy wynik w tym tygodniu ale i tak marnie nie liczył koleś z 4 kompami więc jechałem tylko na 5 w tym tylko 2 24/h Fuxmen mówiłem że łatwo sie nie poddam :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 No troche lepszy wynik w tym tygodniu ale i tak marnie nie liczył koleś z 4 kompami więc jechałem tylko na 5 w tym tylko 2 24/h Fuxmen mówiłem że łatwo sie nie poddam :wink: tak ja sie nie podddaję lecz ta moja ekipa sux :evil: idzie się pociąć jak oni liczą :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 ale lipa cały tydzień dyska w kompie nie miałem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 No w końcu wskoczyłem do czołówki i mam nadzieje się z tamtąd już nie ruszać najwyżej do góry. A fuxmen i spiderman dalej mnie nie przegonili choć licze tylko na 3 kompach z czego tylko jeden 24/h. Będe uciekał dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 No w końcu wskoczyłem do czołówki i mam nadzieje się z tamtąd już nie ruszać najwyżej do góry. A fuxmen i spiderman dalej mnie nie przegonili choć licze tylko na 3 kompach z czego tylko jeden 24/h. Będe uciekał dalej.tak tylko na jakich kompach, ja cie chyba nie przegonie bo mam mniejszą średnią niż ty :roll: ale pozyjemy zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Spoko ja licze 24/h tylko na 2 kompach z czego jeden to celina tualatin reszta drużyny liczy jak by chciała a niemogła jak by wszyscy żetelnie liczyli to powinienem mieć 60-70 wu na dobę :( a tak kiszka hehehe jeszcze 19 wu i po aragornie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Spoko ja licze 24/h tylko na 2 kompach z czego jeden to celina tualatin reszta drużyny liczy jak by chciała a niemogła jak by wszyscy żetelnie liczyli to powinienem mieć 60-70 wu na dobę :( a tak kiszka hehehe jeszcze 19 wu i po aragornie :) Nie tak szybko w w weekendy liczy moje pentium więc troche odskocze. A i nie 19 tylko już 21 WU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Spoko ja licze 24/h tylko na 2 kompach z czego jeden to celina tualatin reszta drużyny liczy jak by chciała a niemogła jak by wszyscy żetelnie liczyli to powinienem mieć 60-70 wu na dobę :( a tak kiszka hehehe jeszcze 19 wu i po aragornie :) u mnie jakby wszyscy liczyli rzetyelnie i po 12 godz lub więcej to bym miał z 40 Wu na dzięń ale tak to mam 12-15 a wczoraj tylko 10 (sam zbieram dane zawsze rano) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 twin co z tymi wykresami piątek a tu ich nie widać, oczywiście tylko pytam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Będą ok. 18, wczoraj nie byłem w statnie ich nic zrobić. ;) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 powoli aczkolwiek skutecznie ... pniemy sie jak robaczki z Fidem i naszą kompanią :> .. za jakies 2tyg. hakiem Yoshi bedzie nasz :D a potem JB :> sesesse (run forrest run! :D ) no a potem to tylko zmudna obrona czestochowy .. zeby nas nikt nie wyprzedził .. bo wyzej to juz sie nie dopchamy :D a tam na dole jeszcze DeeSeL szaleje ... :> bedzie gonił :D a tu ładnie widac (screen ze skryptu ktory fido tworzy): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeSeL Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 No według prognoz, jeśli się nic nie zmieni u mnie i u was, to 'overtake'uje was za 33.1 dni. Poprawka juz za 26 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ależ mi się gęba ucieszyła jak zobaczyłem się w najaktywniejszych :lol: .niby daleka pozycja ale walcze :twisted: 24 na dobe(no prawie :D ).to już jest coś 8) ,ale musze koofa kogoś zwerbować,a jak :!: taki punkt honoru :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Ja tylko na usprawiedliwienie moich słabych wyników w SETI: http://www.grid.org/stats/geos/countries/c...?cc=PL&rsps=100 Pozycja #96 na dzień dzisiejszy ... Trochę mocy obliczeniowych musiałem skierować w tym kierunku. Poza tym komp, który liczył SETI 24/7, miesiąc w serwisie przeleżał no i stąd słabe wyniki, ale może coś się ruszy, coś tam się liczy cały czas ... Fido,Chaos & co. - już ustępuję miejsca ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...