nOOb Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Witam. Chcialbym zapytac czy ktos mial stycznosc z tym wentylatorkiem: http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps5100Cu.htm Wiem ze lepszy jest z serii 7000 ale i duzo drozszy i nie pasuje do mojej plyty. A ten jest w niezlej cenie... wersja Cu za ok 130 zl, a AlCu OEM za ok 70... Bede wdzieczny za informacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Co do tego pytania to jest specjalny dział forum poświęcony chłodzeniu o nazwie "chłodzenie konwencjonalne" :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOOb Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 sory... nie zauwazylem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 penwie Ci sie nie chcialo zauwazyc :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Grinch odpuść sobie komentarze skoro nie piszesz na temat bo bardziej wqr........ są takie komentarze niż pomyłki. Później zwiecie na nowych że zakładają topic który był 2 dni temu, ale nie pomyślicie że każdy się kończy było......, poszukaj....... itp. Co do tematu jaką masz mobo, przecież ten qlerek też potrrzebuje dziur ????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 JAKI DZIKI TEN COOLER ?!?!? Hmm - nie widzialem nigdzie testow, poszukaj na googlach znajdziesz na pewno... Poza tym - TEN pasuje a 7000 NIE PASUJE? Jak to mozliwe? Poza tym - Nie jest taki duzo drozszy - OEM [do dostania w cooling.pl] AL-Cu - kosztuje 99 zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOOb Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 7000 nie pasuje bo nie chce sie bawic w pilowanie zapinki :) nie mam nawet czym, a nozem kuchennym nie da sie :) jak kiedys dadza dodatkowa krotsza zapinke to go sobie kupie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 LOL - nie chce ci sie zapinki pilowac?? Mi tez sie nie chcialo... Zrob tak [ja tak zrobilem] - napisz do sklepu www.cooling.pl Ze chcesz kupic ich cooler Zalmana 7000A Al-Cu OEM [ 99 zlociszy wiec taniutko ], tylko ze nie umiesz sobie sam odpilowac zapinki i czy oni mogliby ci to zrobic... MI zrobili od reki, bez mrugniecia okiem :) NIc nie zaplacilem wiecej... LENISTWO nie poplaca... Czlowieku, bierz 7000!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOOb Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 hmm... niezly pomysl :) dzieki :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...