swiety Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Pozdrawiam . mam pytanie do posiadaczy ISDNa w firmie Dialog. Naczytałem się różnych opini i... - Napiszczie jak sprawuje się to łącze . - Jaki ping macie o ile gracie w gry (np America's Army) w trakcie gry. - Czy macie duzą stratę pakietów itd .... - czy jest możliwość ustawienia na sztywno odrazu dwóch kanałów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 no co ? nikt nie ma ISDN w DIALOGU ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 poszukaj na googlach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Pozdrawiam . mam pytanie do posiadaczy ISDNa w firmie Dialog. Naczytałem się różnych opini i... - Napiszczie jak sprawuje się to łącze . - Jaki ping macie o ile gracie w gry (np America's Army) w trakcie gry. - Czy macie duzą stratę pakietów itd .... - czy jest możliwość ustawienia na sztywno odrazu dwóch kanałów. Ja mam takiego ISDNa 1. Łącze sprawuje się całkiem nieźle w porównaniu do TPSY to WYŚMIENICIE. 2. Ping w grach wachają się od 20-250 zależy od obciążenia serwera (chyba), w grach co się łączę z kumplami bez serwerów tylko do jednego z kumpli się dołanczasz to średnio jest 20-35 czyli jak dla mnie to nieźle. 3. Strata pakietów ?? a co to jest. :) U mnie tego wogóle nie ma. :) 4. Jest taka możliwość. Bardzo przydatne przy graniu w gry poprzez servery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanex Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 mialem cdi z dialogu przez ladnych kilka lat. ad1. lacze sprawowalo sie bardzo ladnie, jedyny mankament to automatyczne rozlaczanie po 10h. ad2. w AA nie gralem, ale w CS, JA, Q3 pingi byly w granicach 20-200, zalezy servera i jego lokalizacji. w CS mialem lepsze pingi na serverach niemieckich i holenderskich niz w polsce. ad3. j.w. na polskich serverach czesto zdarzaly sie utraty pakietow. jednak juz u naszych zachodnich sasiadow bywalo to bardzo zadko. ad4. tak, jest taka mozliwosc i goraco ja polecam. jesli masz modem aethry to odezwij sie na prv, podesle Ci programik, ktorym bedziesz mogl skonfigurowac modem (Aethra NT-IP control). bedzie sie laczyl od razu na 2 kanaly oraz bedzie rozlaczal 1 linie podczas rozmowy telefonicznej (chyba, ze uzywasz takze wewnetrznej karty ISDN, wtedy nie bedzie rozlaczal linii. tego problemu nie udalo mi sie rozwiazac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Mam od 1,5 roku i nigdy nie narzekalem. Pingi na polski servach 40-80, na zagranicznych 70-150 (zalezy od servera) Loss mniej niz 1% zazwyczaj 0%. Bardzo prosto mozna wlaczyc 2 kanaly naraz, romanex objasnil. [transferek troche maly ale to tylko 128kbps :/] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...