ARTUR J. Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Mam problem z załadowaniem czata (WinXP)podczas logowania wywala mi przeglądarkę, wyłącza sie poprostu. nigdy wcześniej tego nie było,nie wiem w czym problem. moze mi ktos cos podpowiedziec? dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Jaka przeglądarka ? Spróbuj zainstalować na nowo Javę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTUR J. Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 to jest nakłądka na IE MYIE2, Jave instalowałem kilka razy pojawiał sie błąd w koncu Win ją przyjął.Wczesniej nie miałem tego problemu.pojawił sie wczorajszym formatowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Sprawdzałeś czy to samo dzieje się z Mozillą lub Operą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Tak na dzieńdobry do polecam Moziile Firefox naprawde dobra przedlądarka. A jeżeli to niepomoże to formacik. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTUR J. Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 tak przy operze tez mi wywalało jave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTUR J. Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Jest tak ,zmieniłem SDRamy na DDRy i wywalało mi niebieski ekran na xp. sformatowałem dysk, podczas instalacji cos stale sie wieszało, w koncu poszło ale są drobne problemy typu nie wykrywa DVD np. no i ta Java. Mam ESC k7s5a,Duron1400,256ddr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...