DocPL Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Witam mam pytanie: Otóż mam siec WiFi w domciu zorganizowaną takż że sygnał od ISP podłączony jest do routera Linksys WRT54G a do routera częściowo po kablu a częściowo po WiFi podłączają się inne kompy. I teraz mam właśnie kłopot mam wyż wym odtwarzacz Kiss Divx/Dvd (ma Webradio, pogodę, może odtwarzać filmy z sieci) z gniazdkiem sieciowym RJ45 ale za diabła nie jestem w stanie pociagnąć od niego kabla do routera - ta wersja odpada. Chciałbym więc podpiać go do jakiegoś bridga jak np Linksys WET54G czy adaptera WGA54G (taki od konsoli do gier) tylko czy to wypali ? Próbowałem z porzyczonym access pointem WAP54G ale niestety on działa jako bridge tylko z innym WAP54G albo z WET54G i nie chciał mi się połączyć z moim routerkiem. Macie jakieś pomysły jak dokonać takiego połączenia. Dzięki za pomoc. Salut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 sorry za OT: kiss to ZLODZIEJE ! :arrow: http://www.mplayerhq.hu/homepage/design6/news.html :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...