elvis Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Pytanko dotyczy płyty głównej Gigabyte GA-8IPE1000 i kart graficznej GF3 Ti450 Gainward APG x2/x4. Wg mnie nie powinno być problemów i karta powinna pracować z tą płytą przy AGP x4. Jednak mimo wszystko mam wątpliwości i wolę się upewnić niż oglądać fajerwerki w kompie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Napewno nieędzie bum w kompie. Skąd wogóle ten pomysł ?? Karta obsługuje agp x4 a pozatym to i tak agp jest kompatybilne wstecz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 skąd taki pomysł?? ;) Na początku dla mnie to było logiczne że będzie działać ale im więcej czytałem tym bardziej obraz stawał się zamazany aż w końcu przyszło włożenie grafy w płytę i zwątpiłem ;)) Włożymy zobaczymy ;) jak coś o dam fotki na forum ;) Jeszcze tylko czekam na DDR400 Geil i zobaczymy jak pójdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...