POWER BY AMD Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Jak dla mnie wszystko jest czytelne > http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=63874 i jasno ustalone zostało o będzie z @ radkami.aha jak tak to spoko na razie bardzo mi sie podoba zobaczymy jak bedzie wiecej wyników :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Kiedy bedzie apdejt tego finalnego HoF wysłałem mejle i nic :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Kiedy bedzie apdejt tego finalnego HoF wysłałem mejle i nic :evil:wysłałem ci odpowiedz na twojego miala , sprawdź pocztę i popraw zgłoszenie to będzie ono dopisane do listy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 cholernie się ciesze że podoba się nasz plom :P właśnie wruciłem z .... dalekiej podruży i jestem teraz na odwyku zamiast drinków i wódki pije przez cały tydzień tylko pivo 8) martwi mnie natomiast jedna rzecz przeczytałem przed chwilą wiadomośc prv w której jeden z forumowiczów ma problem poniewarz ORB niechce mu przyjąc wyniku....bardzo z tego powodu jest mi przykro bo chiałbym to opublikować, ale nie moge z prostych powodów...... właśnie takich........... http://picserver.org/view_image.php/8RRI551Y998 scren został przerobiony w programie "paint" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Kto to taki mądry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 źle mnie zrozumiałeś, scren jest zrobiony przezemnie na moim PC poprostu daje przykład dlaczgo nie będę publikować wyników bez poparcia linkiem do compare Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 źle mnie zrozumiałeś, scren jest zrobiony przezemnie na moim PC poprostu daje przykład dlaczgo nie będę publikować wyników bez poparcia linkiem do compare He, no rzeczywiście. Zrozumiałem, że ktoś ci przysłał tego screena. Ale w moim wypadku zrób wyjątek: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Kiedy bedzie apdejt tego finalnego HoF wysłałem mejle i nic :evil:wysłałem ci odpowiedz na twojego miala , sprawdź pocztę i popraw zgłoszenie to będzie ono dopisane do listyJuż załatwione :wink: poszlo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Kiedy bedzie apdejt tego finalnego HoF wysłałem mejle i nic :evil:wysłałem ci odpowiedz na twojego miala , sprawdź pocztę i popraw zgłoszenie to będzie ono dopisane do listyJuż załatwione :wink: poszlo...tyż już załatwione :wink: i tyż poszło :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 panowie troche pokory nikt z nas nie siedzi i nie czeka aż mu ktoś score przyśle żeby mógł zrobic update, jeśli ktos cos do nas wyśle to napewno to nie zgnie :? niebądzcie nadto nadgorliwi narazie jest dużo miejsca na tabelach, wszyscy się zmieszczą :lol: *kucyk* dla Ciebie mogę zrobić wyjątek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 HQ12 Mam jedną prośbe, zmień kolorystyke tego compare. Dlaczego :?: daj sobie na forum skórke tą taką ciemną (zapomniałem jak się nazywa) a zobaczysz że miejscami GÓWNO widać szczególnie na niebieskich i ciemnozielonych czcionkach. Pozdrawiam ;) i licze że poprawisz tego drobnego buga bo ten skin jest dość popularny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 widzisz kolorystyka pierwotnie była zupełnie inna i była słabiej widoczna na desercie ale była tak samo widoczna na tym czarnym skinie, za namową lukasza i AJDAHO zmieniłem kolorystyke na taką jak teraz.... podejżewam że żółty kolor byłby ładny na czarnym skinie ale na desercie z kolei go nie widać :< zrobie zebranie teamu i obgadamy co z tym zrobić ale cudów sie niespodziewać jak zrobie dla deserat to na czarnym guzik widac i odwrotnie jedeyne wyjście to dać czarne czcionki...... ehhhh aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa to są kolory jakie znam, jak ktoś zna jakis jeszcze prosze dodać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 ciezko bedzie wam wszyskim dogodzić :/ ale pomyślimy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Dzięki :) nie wymagam cudów, ale troche się namęczyłem ślepiąc na te drobne literki w jaki spobób mam napisać zgłoszenie do compare :) Pozdrówka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 widzisz kolorystyka pierwotnie była zupełnie inna i była słabiej widoczna na desercie ale była tak samo widoczna na tym czarnym skinie, za namową lukasza i AJDAHO zmieniłem kolorystyke na taką jak teraz.... podejżewam że żółty kolor byłby ładny na czarnym skinie ale na desercie z kolei go nie widać :< zrobie zebranie teamu i obgadamy co z tym zrobić ale cudów sie niespodziewać jak zrobie dla deserat to na czarnym guzik widac i odwrotnie jedeyne wyjście to dać czarne czcionki...... ehhhh aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa to są kolory jakie znam, jak ktoś zna jakis jeszcze prosze dodać 8O ciekawych rzeczy to się dowiaduje 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 khe nierosumiem :?: --UPDATE-- heheh niebył ciemozielonego wogule :D, zresztą niewarzne :P czy to ma jakieś znaczenie :?: teraz używam tego czarnego skinu i niewidać właśnie kolorów blue, darkblue, darkred, green, darkgreen :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 no ja osobiście proponowałem o ile dobrze pamiętam tylko zamiane przy kolorach - wymiane z ciemnozielonego dla AMD na ciemnoniebieski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 AMD Mam pytanko, wysłałem do Ciebie dwa compare, jeden z rakiem 9Kpro drugi z 9500 ale pojawił sie tylko jeden, ten pierwszy :( Czy drugi email nie dotrał ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 AMD Mam pytanko, wysłałem do Ciebie dwa compare, jeden z rakiem 9Kpro drugi z 9500 ale pojawił sie tylko jeden, ten pierwszy :( Czy drugi email nie dotrał ? <nie> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 powastał kolejny problem bardzo duzo zgłoszen które otrzymujemy jest nie poprawna. Czesto zgłosznie nie zawiera wszyskich informacji w pierwszym posice sa napisane podpunkty które trzeba uzupełnić i według nich przysłac zgłoszenie.Jednak tak sie nie dzieje, czesto sam link do wyniku. Czy sposób przysyłąnia wyników jest za trudny ktoś nie rozumie o jest w tych punktach ?? a moze sa w niewłaściwym miejscu ?? Prosze o porady i susestie na tentemat bo baza niestety traci na tym odsyłąnie i porśba o poprawne zgłoszenie czesto nie pomaga a i mi samemu ciezko wysyłac powaidomienia do wszyskich 3/4 zgłoszen jest nieprawidłowe to chba coś jest nie tak no nie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 bardzo prosze o czestsze aktualizowanie, tyczy sie to glownie Power By Amd, ktory prawie 3 tygodnie dodaje moje wyniki. niby robil up 10.06. ale nei widze zmian w wynikach. proponuje max 7 dni na update po otrzymaniu wyniku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 PBA miał mi przysłac zgłoszenia, wówczas ja dodam do HoF, PBA ma "jakieś" prywatne problemy, o których niechiałbym pisać na forum zrobie co się da z tą aktualizacją :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...