Adams_ Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 http://www.xtremesystems.org/modules.php?o...howcontent&id=8 Jakies pytania? Szczeka mi opadla.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 ŁOŁ, no za przeproszeniem ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Rzeczywiscie fajnie to wyglada, ale mnie osobiscie nie jara wykresik sandry tylko rzeczywista wydajnosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 O Main god 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 o żesz kur.... I jaka magistrala 247 (!!!). nie no po prostu brak mi słów .... ps. szkoda że na mojej płycie nie da się puścić asynchronicznie pamięci... Chyba że się da a ja nie wiem jak....:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 o żesz kur.... I jaka magistrala 247 (!!!). nie no po prostu brak mi słów .... ps. szkoda że na mojej płycie nie da się puścić asynchronicznie pamięci... Chyba że się da a ja nie wiem jak....:( Jezeli twoj shuttle jest na kt266a, a tak mi sie zdaje to nie mozesz chyba ze ustawisz procek na fb 100 apmieci na 133 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 gdzie można coś takiego kupić 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Dżizes krajst 8O 8O 8O Makabra :):):) I jest notka, ze beda kosztowaly niecale 100$ 256ddr - :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airfox Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 widzac takie pamieci nasuwa mi sie pytanie czy sie da puscic procka na fbs 166 a pamieci asynchronicznie na 200 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 I jest notka, ze beda kosztowaly niecale 100$ 256ddr - Od 4:47 w nocy jest news o tym na Tweak'u :) z linkiem do jeszcze jednego testu. Pamieci sa dostepne w wielu sklepach internetowych jak ktos chce zamawiac do kraju to http://www.computerblocks.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TloluviN Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 widzialem posta na boardzie na TPC. A pamieci te sa do kupienia w Polsce :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 widzac takie pamieci nasuwa mi sie pytanie czy sie da puscic procka na fbs 166 a pamieci asynchronicznie na 200 ? Przy dzielniku 4:5 FSB150 da DDR400 Chyba czas kupic V7+ i DDR333 Samsunga... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 He..to ja sobie załatwie takie DD-Ramy do swojego ECS :lol: :lol: A swoją drogą, czy są jakieś zmodyfikowane biosy ,,ala sis 735"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...