djswistak Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 jaka seria tych procków jest najlepsza do overclokingu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 SL6WR jest niezła :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Popieram przedmowce SL6WR. Ale najlepsza seria to prawie nieosiagalna u nas SL6Z3: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urloki Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Widze ze steping M0 na topie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 ja mam SL6WF dobry ? czy moze sprzedac i kupic inny? nie krecilem go jeszcze bo mam walniety dysk. tylko leciutko fsb na 240 i idzie. jak myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RAZOR_ Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 SL6WR jest niezła :D Ja mam na SL6WR i chodzi idealnie bez zmiany napięcia na standardowym chłodzeniu osiąga max 279 *12=3348Mhz :twisted: ( na single ) ale niestety nie na moich pamięciach bo mam Kingstonki na AK czyli CH5 windbond i stabilnie na dualu chodzi na 3060 a na singlu na 267*12=3207Mhz i wszystko jasne :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twix Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 A co sądzicie o steping B0 w procku P4b 2,4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 ja mam SL6WF dobry ? czy moze sprzedac i kupic inny? nie krecilem go jeszcze bo mam walniety dysk. tylko leciutko fsb na 240 i idzie. jak myslicie?Mam ten sam. Jeszcze sie zabardzo niebawilem narazie leci lekutko kopniety :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 emgie spróbuj go puscic pozyzej fsb 250 w dualu ramy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeffik Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 ja posiadam co prawda P4 2,6 SL6WS i na nie zmienionym napieciu chodzi na 225 z dzilenikiem 1:1 FSB RAM (RAM no name) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...