wunat Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Mam krotkie pytanie - czy mozna zaufac programowi do zmieniania rozmiaru partycji, czy moze sie czesto wywala ? (pytam bo chcialbym zmniejszyc 1 partycje i w tym miejscu zainstalowac linuxa, ale kiedys kiedy zmniejszalem partycje partition magick-iem to sie wywalil i mialem zabawe w odzyskiwanie danych) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Zależy czym to robisz i jaki masz system plików. Na linuksie zmieniałem tylko rozmiary reiser fs'a za pomocą resize_reiserfs i wszystko działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 chce to zrobic podczas instalacji mandrake (wyskakuje samo wiesz o co chodzi :) ) a system to fat32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 No nie wiem bo nie używam mdk ;] A jeśli fat32 to weź jakiegoś ranish partition manager'a albo coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Na linuksie zmieniałem tylko rozmiary reiser fs'a za pomocą resize_reiserfs i wszystko działa.czy to bylo skomplikowane czy w miare proste? bo "inteligentnie" kiedys przy instalacji dalem /home na 300MB partycji i przestaje sie tam miescic.... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Z tego co pamiętam banalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 dziwny ten proces zmniejszania partycji przy instalacji ... moglem zmniejszyc tylko partycje o 1,4GB ... a to dla mnie za malo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Może zapchaną miałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Może zapchaną miałeś? czy ty wsyztskich ludzi masz za idiotow ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Za dużo rzeczy na tym forum widziałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 ej no bez takich :) mam 11 giga wolnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Moze masz za bardzo pofragmentowna partycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...