ty_246 Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 mam pytanie dot. w/w płyty: po upgradowaniu biosu do 3.5 ma podobno obsługiwać do Athlona XP 2000+ i w związku z tym czy ktoś już tego próbował ? mam zamiar kupić XP1700+ (jest w sympatycznej cenie) co o tym sądzicie? Czy wzrost wydajności w stosunku do Durona 850/1008 będzie wart zainwestowania czy też dać sobie spokój? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 mam pytanie dot. w/w płyty: po upgradowaniu biosu do 3.5 ma podobno obsługiwać do Athlona XP 2000+ i w związku z tym czy ktoś już tego próbował ? mam zamiar kupić XP1700+ (jest w sympatycznej cenie) co o tym sądzicie? Czy wzrost wydajności w stosunku do Durona 850/1008 będzie wart zainwestowania czy też dać sobie spokój? Ja po zmianie z Durona 800 na Athlona XP 1800 ma spory wzrost mocy, jezeli uzywasz kompa do gir, programow typu CAD to warto w przeciwnym razie nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 niby nie bedziesh mial ddrooff, ale warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ty_246 Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 tak, ale chodzi mi konkretnie o ten model płyty. Ma rok kosztowała niezłą kasę i teraz chyba ostatni dzwonek na wymianę proca. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym modelem płyty ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 chlopak mojej siostry ja ma, ale z tb 1 ghz i nie narzeka :) jest informatykiem (b. dobrym :P) i jest zadowolony :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 zobacz linka http://www.tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=...t=msi+kt7+turbo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ty_246 Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 dzięki ... to wiele wyjaśnia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...